La calor protagonitza el 2n torneig del Campionat Local de Vòlei Platja 3×3 Vila de Roses

Campionat Local de Vòlei Platja 3x3 Vila de Roses

Un moment de la final del nivell Alt entre els equips de 'Monterrey' (dreta) i el 'Happy Tox'

L’equip del ‘Monterrey’ torna a guanyar a la platja de Santa Margarita, en el torneig més calorós de l’estiu

Campionat Local de Vòlei Platja 3x3 Vila de Roses
Un moment de la final del nivell Alt entre els equips de ‘Monterrey’ (dreta) i el ‘Happy Tox’

Aquest passat dissabte 4 d’agost, sota una calor de justícia, es va celebrar el 2n torneig del Campionat Local de Vòlei Platja 3×3 Vila de Roses.

Tot i que no hi va haver tants equips participants com en edicions anteriors d’aquest segon torneig, degut probablement a les previsions de molta calor, els equips participants van oferir un nivell de vòlei del millor que s’ha pogut gaudir a la platja de Santa Margarida en aquests últims anys.

Després d’una primera fase de grups, es va passar a disputar el quadre final eliminatori, amb la modalitat de quadre de guanyadors i quadre de repesca, sistema amb el qual, si un equip perd un partit, pel sistema de repesca pot tornar a accedir a les semifinals si guanya la resta de partits d’aquest segon quadre.

Al nivell d’iniciació, els guanyadors van ser l’equip de “Joventut del Vòlei”, que es van imposar en la final a l’equip de “S’han perdut unes claus”.

Pel que fa al nivell alt, el “Monterrey” es va imposar per 2 sets a 1 a l’equip de “Happy Tox” (12-21; 21-17; 15-11), després d’haver accedit tots dos equips a les semifinals des del quadre principal de guanyadors, és a dir, sense perdre cap partit.

El ‘Monterrey’, que és l’equip amb més participacions al Campionat Local, i que també és el que ha guanyat en més ocasions aquest campionat, va rebre el trofeu de campions de mans del regidor d’Esports Juan Manuel Fernández i de la directora de l’Hotel Monterrey, Eva Écija.

En l’acabar el torneig, com ja és tota una tradició d’aquest esdeveniment esportiu, és va obsequiar a tots els participants, acompanyants i públic, amb una degustació de sangria, gentilesa de l’Hotel Monterrey.

La tercera prova i última del Campionat Local de Vòlei Platja 3×3 Vila de Roses 2018, se  celebrarà el pròxim dissabte 18 d’agost.