La campanya del Vermut a Roses es prorroga fins a la reobertura de bars i el Suquet de Peix s’ajorna

‘Anem a fer el vermut a Roses’

L’Ajuntament de Roses ha decidit prorrogar la campanya del Vermut i ajornar la del Suquet de Peix davant la segona onada de la Covid-19

Amb motiu de les darreres mesures aprovades pel govern català per contenir l’augment de contagis per la Covid-19 i el tancament de bars i restaurants corresponent, la Campanya del Suquet de Peix de Roses que s’havia de celebrar des d’avui, divendres 16 d’octubre, fins al proper 25 d’octubre, queda ajornada fins a nou avís. Per la seva banda, la promoció “Anem a fer el vermut a Roses”, prorroga el termini per bescanviar els tiquets premiats amb vermuts fins a la reobertura de bars i restaurants.

D’aquesta manera, el termini per gaudir dels premis de la campanya “Anem a fer el vermut a Roses” es tornarà a posar en marxa a partir que els establiments puguin reobrir i oferir el seu servei habitual. No queda interrompuda la distribució de targetes rasca-rasca que estan realitzant els comerços rosincs, que es mantindrà fins a exhaurir existències, tot i que els clients hauran de tenir en compte que els premis que s’aconsegueixin es podran gaudir un cop s’aixequi l’actual restricció.

“Anem a fer el vermut a Roses” és la nova iniciativa que l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses ha impulsat enguany en col·laboració amb el sector comercial, dins el programa d’actuacions per a la promoció i dinamització del comerç local.

En aquesta campanya de tardor, Roses torna a premiar les persones que aposten pel comerç local a l’hora de fer les seves compres. En total, els 43 comerços rosincs adherits repartiran aquest octubre 5.900 targetes premiades (de les 20.000 targetes rasca-rasca que s’han editat), que es podran bescanviar per  una consumició que inclou vermut, patates xips i olives, en algun dels següents bars i restaurants: Àncora, Ca la Valeria, Cerdanya, El Mercat Bar, Poke Corner o Marcelo Bistro. 

Pot participar en el concurs qualsevol persona major d’edat, que faci compres per un valor mínim de 10 € als establiments adherits a la campanya fins al 31 d’octubre o fins a exhaurir les targetes rasca-rasca.

Podeu consultar les botigues i establiments on es poden obtenir les targetes en el díptic adjunt.