La campanya ‘Signa un vot per la independència’ s’inicia amb bon peu a Roses

Signa un vot per la independència

Un jove rosinc introduint a la urna la seva signatura de vot

Participació fluida al llarg del matí de diumenge a Roses per donar un vot envers al dret a decidir

Signa un vot per la independència
Un jove rosinc introduint a la urna la seva signatura de vot

Tres carpes a Roses encetaven la campanya ‘Signa un vot per la independència’ per tal de donar el vot que permetrà al Parlament de Catalunya una decisió unilateral en el cas que el govern espanyol impedeixi la consulta.
Tot i que l’organització no ha pogut facilitat encara les dades de participació del primer dia d’aquesta campanya, en les carpes ubicades al mercat dels diumenges de la fruita i verdura, a la Rambla Riera Ginjolers, a tocar al passeig marítim, i a la plaça Sant Pere, el degoteig de gent durant tot el matí va ser “correcte, tenint en compte que és un campanya de llarg recorregut i es desenvoluparà en succesius diumenges després de carnaval”, ha afirmat el president de Roses per la Independència, Dani Abad.

La campanya es tornarà a endegar el proper diumenge 11 de març, quan es tornaran a habilitar els mateixos punts de recollida de signatures de vot que aquest passat diumenge.

Cal destacar que cada dia es pot realitzar la signatura per un vot anant al carrer Sant Isidre, nº39, on hi ubicada una corredoria d’assegurances.