La campanya ‘Votar és democràcia’ es presenta a Roses aquest divendres

Votar és democràcia

Josep Mª Terricabras com a cap de llista d’ERC al Parlament Europeu i la diputada republicana, Gemma Calve, presentaran els eixos bàsics de la campanya

Votar és democràciaEl cap de llista d’ERC al Parlament Europeu, Josep Mª Terricabras i la diputada d’ERC al Parlament, Gemma Calvet visitaran Roses el proper divendres 7 de febrer per presentar la campanya ‘Votar és democràcia’.

Un acte organitzat per la secció local dels republicans de Roses que es portarà a terme a les 20 hores al Casal del Pescador, a la Riera Ginjolers, nº22.

‘Votar és democràcia’ és una campanya engegada per ERC per convidar a la ciutadania a votar i assolir una majoria social favorable en pro de la construcció d’un nou país.

Una iniciativa que els republicans estan presentant arreu de Catalunya i que, aquest proper divendres,  Josep Mª Terricabras i Gemma Calvet donaran a conèixer a Roses els eixos bàsics de la mateixa.

Terricabras, catedràtic de filosofia a la Universistat de Girona, i ara cap de llista dels republicans al Parlament Europeu, ja va ser a Vila rosinca  a l’octubre del 2012, quan va ser el segon ponent del cicle de conferències ‘Propostes de país per a un nou temps’ organitzat per l’Ajuntament de Roses.