Fira de la Rosa de Roses

La candidata del PSC Girona a les eleccions al Parlament, Sílvia Paneque, visita la Festa d’Abril de Roses

Eleccions al Parlament de Catalunya
La candidata del PSC Giorna, Sílvia Paneque, amb els socialistes de Roses a l'entrada de la Festa d'Abril

Sílvia Paneque va assistir amb els seus companys socialistes de Roses, encapçalats per l’alcalde Josep Maria Martínez, a la missa rociera de la Festa d’Abril

Aprofitant que se celebrava la Festa d’Abril de Roses, la candidata a les eleccions al Parlament pel PSC Girona, Sílvia Paneque va visitar ahir la Vila. Estada en la que va aprofitar per fer una visita, acompanyada de l’alcalde de Roses, Josep Maria Martínez i la resta de regidors socialistes i amb la nº 9 de la llista socialista per Girona, la rosinca Ester Navas, a la Residència Pi i Sunyer de Roses. El motiu, “perquè hi ha certes dificultats en les polítiques de la gent gran, com ara que manquen places en les residències geriàtriques o que el personal que hi treballa demana l’equiparació salarial amb el sector públic de la salut”.

I després d’interessar-se per les problemàtiques que pateixen al geriàtric de Roses, la comitiva socialista va assistir a la missa rociera de la Festa d’Abril, un esdeveniment que, segons va afirmar Paneque, “ve molt adient amb el nostre lema de precampanya, que és unir i servir. I aquest unir és atendre, precisament, a la diversitat d’origens, no només d’Andalusia, sinó també d’Extremadura, Àfrica o Sud-Amèrica, on tenim ciutadans aquí a Catalunya, i un dels nostres principals pilars és treballar aquesta cohesió i la diversitat d’origens com una riquesa i un bé a preservar, i no veure’l com un problema”.

Després de la missa rociera, Sílvia Paneque i la resta de companys socialistes de Roses van degustar del menjar i el beure típic de la comunitat d’Andalusia.