Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

La candidatura Som Cabanes s’incorpora a la coalició Tots x l’Empordà per a les properes eleccions municipals

Som Cabanes
D’esquerra a dreta, Agustí Ayats,vicepresident de TxE, Núria Tubau, cap de llista de Som Cabanes, i Carles Motas, president de TxE

L’entrada de la candidatura municipal independent Som Cabanes és la vuitena adhesió a la coalició Tots x l’Empordà a la comarca de l’Alt Empordà

El grup municipal Som Cabanes ha decidit adherir-se a la coalició Tots x l’Empordà, perquè com segons explica la seva portaveu a l’Ajuntament, Núria Tubau, “en aquests moments hem considerat que afegir-nos a una coalició que agrupa formacions independents de les comarques del Baix i de l’Alt Empordà ens permetrà continuar treballant amb el mateix compromís, però comptant amb el suport d’una agrupació comarcal. Ens sembla positiu fer xarxa amb els pobles veïns i unir projectes d’àmbit local, tot mantenint la idiosincràsia i la realitat de cadascú”.

Tubau afegeix que “el grup municipal Som Cabanes durant tot el mandat ens hem esforçat per fer una bona oposició. Hem exercit la supervisió de l’equip de govern per contribuir que les coses es facin de manera adequada”.

Pel que fa la propera candidatura de Som Cabanes, la candidata a l’alcaldia presenta un grup que “aglutina l’experiència de les tres persones que hem exercit l’oposició durant quatre anys amb la joventut i la bona predisposició d’altres persones que s’han incorporat recentment. Creiem que les diferents qualitats de totes seran beneficioses per assolir una millora del nostre poble”.

En aquest sentit, Núria Tubau afirma que “ens mou la il·lusió d’un canvi a Cabanes i volem treballar per al poble i amb el poble, de manera rigorosa i perseverant. A banda de fer front als projectes que hi ha per desencallar, creiem que la participació és un dels eixos importants i és bo donar veu al veïnat. La transparència i la claredat són cabdals en qualsevol democràcia, ja que els veïns i veïnes han de conèixer com es gestionen els seus impostos”.

Ella mateixa defineix els principals fonaments de Som Cabanes: “l’eficàcia, la transparència, la cohesió, la participació i la innovació”.

Per la seva banda, Agustí Ayats, vicepresident de Tots x L’Empordà, considera que amb aquesta incorporació es continua amb la consolidació de la coalició a la comarca de l’Alt Empordà, “on volem aplegar la majoria de les llistes independents que es presentin a les eleccions municipals a l’Alt Empordà perquè independents cadascú a casa seva, però units, sumem i som més forts”. En aquest sentit, Ayats ha recordat una vegada més que “TxE té les portes obertes a qui vulgui optar a fer municipalisme independent des del seu poble o ciutat i en el seu Ajuntament” i destaca també el creixement que està tenint la formació gràcies a aquest missatge entenedor.

A la comarca altempordanesa, Tots x l’Empordà ja és present a Castelló-Empuriabrava (SOM), Roses (Gent del Poble), Llançà (Alternativa x Llançà), Palau-Savardera (Alternativa X Tothom), Figueres (Figueres Futur), Maçanet de Cabrenys (Tots x Maçanet), Terrades (Tots x Terrades) i, ara, a Cabanes.