La cantant de Roses, Àngels Ortiz, treu un nou disc

Cantant de Roses Àngels Ortiz
Imatge del vídeo promocional del darrer disc d'Àngels Ortiz

Treball discogràfic que sortirà a principis del 2023, tot i aquest dilluns 8 d’agost publicarà el primer tema titulat ‘Tren’

L’artista rosinca Àngels Ortiz publica aquest dilluns el primer tema, un reggae que porta per títol ‘Tren’, del cinquè disc de la cantant, compositora i ballarina titolat ‘Cor Blanc’ (autoeditat) i que sortirà a principis del 2023.

En aquesta ocasió compta amb Àngel Blázquez (baix), que ja va participar en l’anterior ‘Àngels del zel’ (Autoeditat, 2015); Yan Ficker (guitarra rítmica), Raül Marc Portell (teclats), Adrià Hereu (bateria) i amb la col·laboració especial de Lluís Costa (Adrià Puntí, Luw…) amb el solo de guitarra i enginyer de so de la gravació, que s’ha fet en el seu estudi a Salt (Gironès), Soundclub Studio. 

Àngels Ortiz admira des d’adolescent l’obra de Bob Marley i això la portat a composar diversos temes reggae. Al seu segon treball, ‘La Pell del Violí’ (Autoeditat, 2006), va musicar conjuntament amb el músic Carles García, mort ara fa quatre anys, textos de Miquel Martí i Pol, entre ells el reggae ‘D’oca a oca’

‘Tren’, descriu el somni d’un espai idíl·lic a on reposar d’un viatge interior llarg i cansat, segurament Roses, lloc a on la cantant hi viu des de fa 25 anys i pel que sent una adoració especial.

A Youtube https://youtu.be/MmZ88Yxm8so és podrà veure també el dilluns, el vídeo clip promocional, rodat a Roses, pel realitzador saltenc Carles Camps.