La Castanyera i els Patges Reials, dues noves escenes del Pessebre Vivent de Roses d’enguany

Pessebre Vivent de Roses
Escena del Naixement del Pessebre Vivent de Roses

Al voltant de 750 persones van visitar el Pessebre Vivent de Roses en les seves dues primeres representacions

Pessebre Vivent de Roses
Escena del Naixement del Pessebre Vivent de Roses

Divendres i ahir dissabte es va portar a terme a la Ciutadella de Roses dues de les tres representacions del Pessebre Vivent previstes per enguany. Unes representacions per les quals van passar entre petits i grans unes 750 persones. Una xifra d’espectadors que els organitzadors, l’Associació Rosinca de Festes, AROFES, van considerar “molt positiva, tenint en compte que divendres va ser dia laborable”, va afirmar Albert Díaz, representant de l’organització.

Un pessebre vivent que enguany ha ampliat dos quadres més respecte a l’any passat, “la Castanyera i els Patges Reials, un quadre que van recuperar després de no fer-ho l’any passat”, va explicar Díaz.

L’Anunciació de la Verge Maria és la primera escena del Pessebre Vivent de Roses, dóna pas al quadre de Sant Josep Fuster. Tot seguit ens trobàvem amb els pescadors de riu i el de les remenadores de xarxa. Després, paradoxes que es poden donar en qualsevol representació, vam veure al Dimoni representat per una persona que presideix una entitat que es dedica a ajudar als més desvalguts i necessitats, Jordi Segura, president de la Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries.

I així, fins a més de vint escenes representades al llarg de la Ciutadella, on destacaven, respecta a l’edició de l’any passat, dels nous quadres esmentats de la Castanyera, a mig recorregut, i el dels Patges Reials, que era l´últim abans d’arribar a la Taberna, on els visitants eren obsequiats amb una mica de brou calent, a més diferents dolços per menjar, abans d’abandonar el recinte fortificat i donar per finalitzada la visita al cinquè Pessebre Vivent de Roses, del qual aquesta tarda, a les 18:30 hores es portarà a terme la tercera representació.