La Cate estrena nova aplicació mòbil

La Cate de Figueres

Presentació de la nova Cate el 15 de setembre de 2017 (Foto: Eslukaià)

L’entitat figuerenca presentarà la nova temporada el proper divendres 14 de setembre i farà pública la nova App

La Cate de Figueres
Presentació de la nova Cate el 15 de setembre de 2017 (Foto: Eslukaià)

Un any després de la presentació de la nova imatge i la nova web, La Cate torna a presentar nova temporada  i aquesta vegada ho fa amb una nova aposta tecnològica: l’aplicació mòbil de La Cate, un nou suport digital on l’usuari podrà consultar la programació cultural i les notícies relacionades amb l’entitat figuerenca. A la presentació del proper divendres 14 de setembre (20h) s’explicaran les diverses activitats programades a la temporada 2018-2019 i es donarà a conèixer la col·laboració d’enguany amb el projecte socioeducatiu Ksameu de Figueres.

Seguint la tradició que es va iniciar l’any passat amb la presentació de la nova Cate, la segona setmana de setembre l’entitat ha organitzat un acte obert al públic per presentar les diverses activitats culturals programades per aquest primer trimestre: òpera en directe, programació infantil i familiar, cinema clàssic i alternatiu, poesia i altres novetats que es donaran a conèixer el dia de la presentació.

La novetat d’enguany és la nova App de La Cate, un nou suport digital que complementarà a la web del centre cultural i que permetrà a l’usuari consultar l’agenda d’activitats i les notícies vinculades a l’entitat des de qualsevol dispositiu mòbil o tauleta. L’empresa creadora de la nova aplicació, JAS Edicions de Girona, assistirà el proper divendres 14 per explicar en directe el funcionament de l’App i a partir de llavors es farà pública al Play Store perquè els usuaris que ho desitgin puguin descarregar-se-la.

L’acte  de presentació també comptarà amb la participació d’alguns membres representants del projecte socioeducatiu Ksameu, els quals assistiran a la presentació per explicar una mica més sobre la seva proposta educativa adreçada a joves i adolescents de l’Empordà, així com la col·laboració cultural que enguany engeguen conjuntament amb La Cate.

Per acabar d’amenitzar la jornada d’estrena de la nova temporada, l’acte comptarà amb diversos tasts culturals, com l’actuació de la soprano lírica Clara Valero, la participació de la companyia de dansa figuerenca Agitart o el petit recital de poesia de la mà Ramon Bartrina. Finalment, la presentació acabarà al bar de La Cate amb un piscolabis i música en directe per a tots els assistents.