Roses Cultura

La Caverne d’Ali BonBon, la botiga més dolça de Roses

La Caverne d’Ali BonBon de Roses ens transporta per Àfrica i Còrsega per gaudir d’un món de dolços

Cada lloc del món té el seu propi tresor. A Roses, a la seva badia, una de les més belles del món, cal afegir, ara, la terra de les llaminadures amb la creació i l’obertura de La Caverne d’Ali BonBon, la botiga més dolça de la Vila, ubicada al carrer Dr. Pi i Sunyer.

I en aquesta botiga hi trobem, només entrar, ara que arriba l’estiu, gelats de tots sabors, granissats i crispetes. Però, també podem gaudir si ens ve de gust, tot i que això serà millor a l’hivern, uns bons xurros amb xocolata.

I quan deixem els gelats, refrescos i els xurros amb xocolata enrere el visitant entra a… Oh la la!… A La Caverne d’Ali BonBon.

Gràcies a la decoració realitzada pel decorador de cinema Jean Lou Jossec, el qual ens transporta a l’antiga Persia on hi havia la caverna d’Alí Babá, Pascal-Micheline Moreschi té el plaer d’oferir-nos a Roses La Caverne d’Ali BonBon, plena de llaminadures que ens esperen com un tresor.

Hi ha tota mena de llaminadures: dolces, picants, àcides, simpàtiques, sense gluten per als que són al·lèrgics, fins i tot els ben coneguts Chupa-Chups.  No obstant això, també es poden trobar bombons procedents de França.

La Caverne d’Ali BonBon ret homenatge a la terra del seu propietari, l’illa francesa de Còrsega, ja que el decorador Jean Lou Jossec ha estat capaç de recrear-la al mateix sostre de la botiga.

Una illa de Còrsega que amb una decoració inspirada en l’Orient ens endinsa en un món dolç, dolç.

[ngg src=”galleries” ids=”59″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]