La Ciutadella de Roses celebrarà els 40 anys de Boney M dins el Festival Sons del Món

Festival Sons del Món

Els nou Boney M, liderats per la cantant original Maize Williams, actuaran a Roses

Boney M actuarà a la Ciutadella de Roses el 2 d’agost

Festival Sons del Món
Els nou Boney M, liderats per la cantant original Maize Williams, actuaran a Roses

Boney M, un dels grans grups de la música disco dels 70s, celebrarà el seu quarantè aniversari divendres 2 d’agost a la Ciutadella de Roses. Les entrades s’han posat a la venda avui, divendres 12 d’abril, al web del festival.

Els Boney M liderats per la cantant original Maizie Williams, acompanyada de tres cantants i una banda de músics internacionals, celebraran els quaranta anys del seu naixement. Un esdeveniment que transformarà la Ciutadella de Roses en la discoteca més espectacular, única i divertida de la Costa Brava.

Boney M és un dels grups creadors d’èxits més reconeguts del planeta. Amb tan sols 10 anys de vida, el grup ja acumulava 18 discs de platí, 15 discs d’or i prop de 150 milions de discs venuts a tot el món. A la llista dels singles més venuts del Regne Unit, van arribar a tenir-hi dues dues cançons, una gesta només igualada per The Beatles.

Títols com “Brown Girl in the Ring”, “Ma Baker”, “Rivers of Babylon”, “Daddy Cool”, “Sunny”, “Rasputin” o “Belfast” són només alguns dels èxits eterns dels Boney M que tothom ha ballat.