La Cobla Ciutat de Girona ofereix una audició de sardanes en el segon concert de la Festa Major de Roses

La Cobla Ciutat de Girona va oferir una audició de sardanes a la Rahola en el marc de la Festa Major de Roses 2020

L’audició de sardanes va tenir lloc a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, lloc escollit per l’Ajuntament de Roses per celebrar els esdeveniments musicals de la Festa Major

L’envelat de la plaça Frederic Rahola esdevé adient per acollir actes culturals complint el protocol de seguretat a causa de la pandèmia.
I l’Àrea de Cultura i Festes va disposar, a l’igual que en el concert d’inauguració de la Festa Major, 415 cadires, per les quals s’havia de fer una reserva prèvia.

I clar, quan un va a un concert de sardanes ho fa per ballar, la qual cosa està prohibida actualment per prevenir possible contagis de la COVID-19. I el fet de no poder ballar va fer que dels més de 400 seients només s’ocupessin la meitat.
Lògic, un aficionat/da de les sardanes el que vol és ballar-les seguint la música de la cobla, i el fet de de tant sol poder sentir-les va desanimar a més d’un a apropar-se a l’envelat de la Rahola.

Tot això, la Cobla Ciutat de Girona va oferir una gran audició de sardanes per fer gaudir als amants de la música que dona moviment al ball tradicional de Catalunya, la sardana.

Exit mobile version