La Cobla Ciutat de Girona protagonitza el segon concert de Festa Major de Roses

La Cobla Ciutat de Girona va oferir a l'envelat de la plaça Frederic Rahola una gran audició de sardanes

Audició-concert, en aquest cas de sardanes, a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona i que va tenir lloc a l’envelat de la plaça Frederic Rahola

El públic assistent va gaudir ahir a la nit d’una audició-concert de sardanes a càrrec de la  Cobla Ciutat de Girona.
Audició que es va portar a terme a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, que va omplir més de la meitat de l’aforament previst. Fet de tot comprensible, ja que no és el mateix assistir una audició, on no es pot ballar a causa de la crisi sanitària, que fer-ho en un concert on el ball agafa el protagonisme absolut a ritme dels acords dels músics.

Els músics gironins, amb els que va apostar l’Àrea de Cultura i Festes de Roses per aquesta audició-concert, “havien de venir al mes d’abril per a l’Aplec de Sardanes, però com finalment no es va poder celebrar, vam decidir comptar amb la Cobla de Ciutat de Girona, sens dubte una de les millors cobles, per a que vingués per la Festa Major”, ha afirmat el regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez, van oferir un programa d’11 peces, de les quals hi havia algunes sardanes desconegudes pel respectable, “però que ens han agradat molt”, es va sentir a la plaça, on es va sentir també la música de balls vuitcentistes.

Com dèiem, va ser una audició-concert, és a dir, que no es podia ballar, evidentment per qüestions de seguretat, però tot i això a més d’una persona se’ls anava els peus asseguts a la seva cadira segons la sardana que s’interpretava en el moment.

Però, tot i que no es va poder ballar, el públic assistent va sortir molt satisfet, perquè com va dir un del assistents “amb la Cobla Ciutat de Girona està garantit l’èxit, tant és les sardanes que interpretin, sempre ho fan bé”.
Paraula d’un sardanista de pro.

Exit mobile version