Suquet de peix de Rose

La col•laboració a Roses amb La Marató continua aquest diumenge gràcies al GEN

Diferents activitats ludico-esportives al mar nàutiques organitza el GEN Roses per col·laborar amb La Marató de TV3

GEn Roses amb La MaratóEl passat dia 14 de desembre el GEN Roses tenia previst celebrar una regata Regata de Windsurf Eslàlom per que els rosincs poguessin col·laborar amb La Marató practicant un esport nàutic.
Una activitat que finalment no es va poder celebrar per la manca de vent. Tot i això, el GEN Roses ja tenia previst celebrar aquest proper diumenge d’altres activitats per a que la societat rosinca s’involucrés en l’ajuda de la investigació sobre les malalties del cor.

Activitats dirigides a tothom, no només als esportistes nàutics
Així, aquest 21 de desembre està prevista l’organització, a banda de l’anul·lada Regata de Windsurf, una Travessia de Natació i una altra Regata de Vela Lleugera, però des del GEN Roses, “hem volgut donar un pas endavant involucrant a més gent a part d’aquella que ja sap navegar, per això, dissabte a les 16 hores s’iniciaran les 24 hores Rem Indoor, una activitat que es realitza amb argometre a l’interior de les instal·lacions del GEN i que és una activitat assequible per a tothom”, va assenyalar el director esportiu de l’entitat, David Miralta.
Assequible i amb molt d’èxit en quant a les inscripcions ja que pràcticament estan totes les hores cobertes, tot i que no hi ha problema per agafar més gent, “perquè per fer-la més participativa podem escurçar el temps de rem i així encabir a més remers”, va explicar Miralta.

Bany de Nadal

Cal destacar que, simultàniament a aquestes activitats, el GEN Roses celebrarà diumenge a les 12 hores a la platja de La Perola un Bany de Nadal, iniciativa impulsada des de Magatzem Biel’s sota el patrocini del mateix Grup d’Esports Nàutics i Roses Comerç. Una remullada nadalenca al mar amb la que els participants seran obsequiats amb una barret de Nadal de ‘Roses per a La Marató‘ i en el que es lliuraran premis als banyista més jove, més gran i al més divertit.

Per participar en qualsevol de les activitats proposades s’haurà de fer un donatiu de 10 € que, evidentment, aniran destinats a La Marató.

PROGRAMACIÓ GEN ROSES PER LA MARATÓ
DIA HORA ACTIVITAT
Diumenge 21 de desembre 12 hores Regata Windsurf Eslàlom
Diumenge 20 de desembre 16 hores Inici 24 hores Rem Indoor
Diumenge 21 de desembre 11 hores Travessia de Natació per a petits i grans
Diumenge 21 de desembre 12 hores Bany Popular
Diumenge 21 de desembre 12 hores Regata Open Vela Lleugera
Diumenge 21 de desembre 16 hores Fi 24 hores Rem Indoor