La colla Bai de Feis continuarà homenatjant a estrelles de la música durant el Carnaval de Roses, enguany a Cèlia Cruz

Carnaval de Roses 2015
Membres de la colla Bai de Feis amb el que serà un txiringuito cubano

De la ‘movida’ madrilenya a la salsa cubana, la Bai de Feis canvia totalment d’estil musical a la festa de disfresses de Roses

Carnaval de Roses 2015
Membres de la colla Bai de Feis amb el que serà una illa amb un txiringuito cubano

Des que es van fundar com a colla de carnaval, la Bai de Feis sempre han desfilat pel passeig marítim de Roses mimetitzats com una estrella de la cançó, sense importar l’estil musical. És el de menys, tant és. Així, els grans èxits de Rafaella Carrà, Mickael Jackson, Lady Gaga, Geogie Dann, o l’any passat, Alaska i la seva parella Mario Vaquerizo han desfilat pel Carnaval de Roses mentre els membre de la Bai de Feis anaven caracteritzats com cadascú d’aquests cantants.

I el 2015 no ha de canviar aquesta tradició d’aquesta colla de carnaval de Roses, per la qual cosa enguany han decidit homenatjar un altra estrella de la música “seguint la nostra línia a l’hora de disfressar-nos hem escollit un altre cantant, que pel carnaval d’enguany serà la reina de la salsa cubana, Cèlia Cruz”, va afirmar Sergi Cayuela, cap de colla de la Bai de Feis. Per la qual cosa volen engalanar la seva carrossa “com si fos una illa amb un txringuito cubano”.

La barraca que van disposar els membres d’aquesta colla per la Festa Major de Roses ha possibilitat pagar les despeses de la festa de Carnestoltes, fins al punt que “si no haguéssim tingut barraca enguany no sortim per carnaval”, va assenyalar Cayuela. D’aquesta manera ara disposem per engalanar la carrossa, les teles de les disfresses, el menjar i el beure pels quatre dies del Carnaval de Roses “uns 4.000 euros”, que han sortit la meitat dels guanys de la barraca i la resta dels 120 euros que paga cadascú dels 22 membres de la colla Bai de Feis. Un colla que ha minvat en 11 membres respecte a l’any passat però que tot i això “des que vam començar fa 8 anys és la mateixa, no l’hem pujat. 120 euros, 50 el nens, amb els quals entra tot, fins la fideuà del càtering que nosaltres encarreguem tots els anys, però no la modista, perquè hi ha gent que els fan la disfressa a casa” va explicar el cap de colla de la Bai de Feis.

Respecte a la proposta del departament de Festes de l’Ajuntament de Roses de fer un sorteig per a cada día per donar la possibilitat de no sortir tots els dies entre els últims en Sergi va preferir “el sorteig únics per tots els dies”.

Ara només falta que la sort acompanyi i els toqui a la colla Bai de Feis un número de sortida a nivell d’una estrella de la música, la de la reina de la sala Cèlia Cruz.