La colla Bai de Feis ha muntat un local de restauració que inaugurarà pel Carnaval de Roses

Dues cambreres que treballaran en l'American Diner de la colla Bai de Feis

És un local de restauració dels anys 50  on destaca, per sobre de tot, les seves cambreres

Carnaval de Roses
Dues cambreres que treballaran en l’American Diner de la colla Bai de Feis

L’any passat la colla Bai de Feis va inaugurar pel Carnaval de Roses un local de no gaire bona reputació, per la qual cosa va haver de tancar.

Però, la iniciativa empresarial del cap de colla, Sergio Cayuela, no té fre, i per això ha decidit enguany contractar, primer, “a unes cambreres americanes dels anys 50”, i un cop la plantilla completa “muntar un negoci de restauració, que en aquest és un típic ‘American Diner’ d’aquells on les cambreres fins i tot anaven amb patins, el que passa que nosaltres no els portarem perquè sinó, no arribarem ni a la casella de sortida”.

Segons el cap de colla de la Bai de Feis, la decisió d’anar de cambreres americanes dels anys 50 “ha estat presa a última hora, és el segon any que no anem de cantants i tampoc volíem disfressar-nos del típic indi, bomber o pallasso, i així es va decidir no comprar el vestit, sinó fer-ho nosaltres, i és una disfressa senzilla, però que pot ser divertit”.

I la carrossa, doncs, com ha esmentat Cayuela és un ‘American Diner’, un restaurant prefabricat, característic dels EE.UU de mitjans del segle XX, on servien, de forma gairebé invariable, menjar com a hamburgueses, patates fregides i sandvitxos.

La colla Bai de Feis va posar Barraca per la Festa Major, “i menys mal perquè sinó no podríem anar de Carnaval, ja que hem de decorar la carrossa, pagar la disfressa i el menjar i el beure pels quatre dies, i només som 18 persones”.

18 cambreres que significa que són 10 més que l’any passat quan van ser 8 les que van exercir la professió més vella del món.

Tot això, aquest ‘American Diner’ serà el primer a la història en el món de la restauració on “everybody” les treballadores hauran de pagar per treballar, “sí, però només són 120 euros el que han d’aportar. Uns diners amb el que està tot inclòs”, ha significat en Sergio.

El cap de colla de la Bai de Feis té previst, si aquest negoci de restauració té èxit pel Carnaval de Roses, obrir franquícies per la resta de Carnavals de Catalunya, l’Estat i de la resta del món.

Exit mobile version