La Colla Castellera de Figueres acomiada la temporada aquest diumenge

Colla Castellera de Figueres

Una temporada molt positiva per als de la camisa lila tant per la construcció de diversos castells 7 pisos com per l’estrena de castellers a totes les plantes

Colla Castellera de FigueresAquest diumenge 15 de novembre la Colla Castellera de Figueres clausura la temporada 2015 amb la tradicional Diada de Final de Temporada.

La diada es celebrarà a la Plaça de l’Ajuntament de Figueres, a partir de les 11:30 hores.
Prèviament les colles participants aniran en cercavila fins la Plaça Catalunya, que és el punt d’inici i on després es farà un dinar de germanor amb tots els castellers participants.

En motiu de la diada, la Colla els de la camisa lila farà un assaig especial avui divendres, amb participants d’altres colles de la província que es desplaçaran per donar pit per poder lligar els grans castells que es preparen de cares al diumenge, ja que segons ha manifestat el cap de colla dels figuerencs, Ignasi Cabré, “la diada es planteja a màxims. Tenim 4 castells de gamma mitja i alta de set, i els bàsics. L’objectiu és anar a màxims.”

Així mateix, l’Ignasi ha valorat molt positivament la temporada d’enguany, sobretot per poder dur castells de 7 pisos, tant bàsics com de gamma alta, a la majoria de places visitades i per l’estrena de castellers a totes les parts dels castells, dos dels objectius que tenia el programa de la Junta Tècnica actual de la colla.