La Colla Castellera de Figueres celebra el seu 18è aniversari amb un concurs de fotografia

Colla Castellera de Figueres

Els castellers de Figueres volen premiar les millors imatges mitjançant un concurs endegat a través de la xarxa social d’Instagram

Colla Castellera de FigueresLa Colla Castellera de Figueres va posar en marxa un concurs de fotografia a través de la xarxa social d’Instagram per tal de promocionar la Colla i celebrar el seu divuitè aniversari.

Per al concurs es poden presentar fotografies en tres categories:

  • Millor foto Lila
  • Millor foto Castellera
  • Millor foto de Figueres

D’aquesta manera, amb aquestes tres categories volen crear un nexe d’unió entre el fet casteller, la ciutat i el color de la camisa dels Castellers de Figueres.
Per participar-hi només cal ser seguidor del perfil d’Instagram @collacastellerafigueres i etiquetar les imatges amb els tags #soclila i #ccfigueres fins el proper 18 de setembre, data en que es clourà el concurs.
Els premiats rebran una samarreta de la Colla Castellera de Figueres, una capsa de galetes ‘Trias’ amb motius castellers i un sopar per a dues persones a l’Hotel Travé, al restaurant Trànsit o bé a la Cooperativa de Garriguella.

Les bases del concurs es poden trobar al lloc web www.figueres.cc i els guanyadors es donaran a conèixer el dia 20 de setembre a la tarda a la Plaça de l’Ajuntament dins els actes de la Setmana Castellera dels de la camisa lila.