La Colla Castellera de Figueres celebra la seva Setmana Gran amb motiu del seu 19è aniversari

Colla Castellera de Figueres

Una desena d’actes s’organitzaran del 26 de setembre al 4 d’octubre per celebrar el 19è aniversari dels castellers figuerencs

Colla Castellera de Figueres La Setmana Gran de la Colla Castellera de Figueres s’encetarà aquest proper dissabte, 26 de setembre, a les 18:30 hores, a l’Auditori Caputxins amb la presentació del llibre ‘Fitxa tècnica de la gralla’, a càrrec del seu autor, Ivo Jordà.

I a la nit, a les 21 hores, al Molí d l’Anguila, tindrà lloc el Sopar popular a base musclos i botifarra, que serà el preludi de l’elecció de l’Hereu i la Pubilla de la Colla. Acabarà la jornada amb un concert a càrrec de The Tourist Band.

Dilluns 28 es portarà a terme la presentació del documentat ‘Nosaltres els Xiquets de Valls’ al Molí de l’Anguila.

El divendres, 2 d’octubre, a les 20 hores i també al Molí de l’Anguila, es portarà a terme l’activitat ‘Assaig especial porta un amic”, amb el qual els de la camisa lila volen convidar als aficionats als castells a formar part de la Colla.
Tot seguit, es farà una mostra de truites i pastissos, la qual servirà per recuperar energies després de l’assaig.

La jornada de dissabte, 3 d’octubre, anirà dirigida als més petits de la casa, ja que a la plaça Catalunya de Figueres, a partir de les 17:30 hores, hi haurà un espectacle d’animació infantil a càrrec de Jordi Patxeco, per tot seguit gaudir d’una gran xocolatada.

I l’últim dia de la Setmana Gran, diumenge 4 d’octubre, està prevista una actuació amb els Castellers de Cerdanyola, els Castellers de Sagrada Família i la Colla Castellera de Figueres fent d’amfitriona.
Una actuació que es desenvoluparà a la plaça Catalunya a patir de les 11:30 hores.