La Colla Castellera de Figueres prepara el fi de temporada amb una actuació a Cornellà

Colla Castellera de Figueres
La Colla Castellera de Figueres / Foto: arxiu

Els castellers de Figueres participen a la XXIII Diada de la Colla Castellera de Cornellà de Llobregat descarregant un tres de set

Colla Castellera de Figueres
Els castellers de Figueres a la XIII Diada local de la Colla Castellera de Cornellà de Llobregat

La Colla Castellera de Figueres va actuat a Cornellà de Llobregat en motiu de la diada de final de temporada de la colla local, els Castellers de Cornellà i on també hi han participat els Matossers de Molins de Rei.

Els figuerencs no van poder desplaçar tots els efectius que volien però tot i això van poder plantar un castell de set pisos a la localitat del Baix Llobregat, un tres de set amb el que han obert la diada. El castell es va mostrar sòlid i bé de mides des del principi fins a la descarregada. En segona ronda van descarregar un dos de sis amb novetats al tronc, molt més lleuger que els que havien fet fins ara i que es va  descarregar sense massa entrebancs. Per cloure la ronda de castells els de la camisa lila van assegurar amb un quatre de sis que van completar, tot i presentar problemes al pis de segons.

La Colla Castellera de Figueres va arrodonir la diada descarregant un pilar de cinc amb una alineació totalment nova. Amb aquesta sumen un total de quatre combinacions diferents de pilar de cinc aquesta temporada.

La diada a Cornellà de Llobregat va servir per provar pinyes i troncs de cares a la diada de final de temporada de diumenge que ve a Figueres on s’espera que els de la camisa lila hi portin tres castells de set pisos.