La colla de Los Nenucos es passa el Carnaval de Roses de pel·lícula en pel·lícula

Carnaval de Roses
Membres de la colla Los Nenucos treballant en la decoració de la seva carrossa

El membres de la colla Los Nenucos passen del film animat ‘Epic’ a ‘Como entrenar al teu drac 2’ per tenir un Carnaval de Roses de pel·lícula

Carnaval de Roses
Membres de la colla Los Nenucos treballant en la decoració de la seva carrossa

Si l’any passat els membres de la colla Los Nenucos van anar disfressats pel Carnaval de Roses ‘d’homes fulla’ de la pel·lícula Epic, enguany aniran d’un personatge d’una altre pel·lícula infantil Com entrenar al teu drac 2, “normalment sempre mirem pel·lícules de nens i de dibuixos animats per escollir la disfressa de carnaval”, va explicar un dels cap de colla de Los Nenucos, David Gómez. Així, la seva carrossa l’estan decorant amb motius que surten al film, “com el drac i estalagmites de gel”.

Los Nenucos van disposar de barraca per a la Festa Major de Roses, la qual cosa “ajuda molt, que si no fos per barraques seria molt difícil cobrir les despeses de carnaval”. Unes despeses que amb els guanys de la barraca i a la quota de 140 euros que paga cadascú dels 100 membres de Los Nenucos donen un pressupost “d’uns 14.000 euros”  per costejar la decoració de la carrossa i els quatre dies de festa de Carnestoltes, sense comptar “la modista, ja que nosaltres entreguem les teles i cadascú s’espavila, i l’arrossada, que no entra”, va afirmar Gómez.
Cal destacar que les quantitats, tant de la quota com la del nombre de components, s’han mantingut inalterables respecte a l’any passat.
Respecte a la proposta de fer un sorteig per a cada dia de desfilada en David va afirmar que “a mi ja m’està bé fer tres sortejos però crec que al final es farà només un”.
Des d’aquestes línies volem anunciar a la ciutadania que si tenen alguna mascota per ensinistrar que aprofitin el Carnaval de Roses per fer-ho de franc, ja que haurà un centenar d’ensinistradors de dracs. I si ho saben fer amb un drac, suposem que també ho sabran fer amb gats i gossos, no?.