Fira de la Rosa de Roses

La Colla del Tech de Roses tornarà a desfilar en el Carnaval dels Carnavals

Carnaval dels Carnavals
Els membres de la Colla del Tech de Roses tornen a ser convidats a participar en el Carnaval dels Carnavals

La Colla del Tech, com a guanyadora del concurs a la millor carrossa ha tonar a ser convidada al Carnaval dels Carnavals que se celebrarà aquest dissabte,, 4 de maig, a Platja d’Aro

Carnaval dels Carnavals
Els membres de la Colla del Tech de Roses tornen a ser convidats a participar en el Carnaval dels Carnavals

La segona edició del Carnaval dels Carnavals tindrà lloc aquest dissabte a la població de Platja d’Aro. I per segon any Roses, de la mà dels membres de la Colla del Tech, estarà representada en aquesta desfilada on hi seran les millors carrosses i comparses dels carnavals de tota la demarcació de Girona.

“Al cap de dos setmanes d’haver finalitzat el Carnaval de Roses es va arribar la notificació que ens convidaven, com a guanyadors de la millor carrossa, a desfilar a la segona edició del Carnaval dels Carnavals, que se celebra aquest dissabte, 4 de maig”, ha afirmat Simón Rodriguez, cap de la Colla del Tech.

Una invitació formal que “per nosaltres és un premi i un orgull portar el nom de Roses a Platja d’Aro on hi seran les millors colles de tota la província”, ha assegurat Rodríguez, el qual ha afegit que quan van rebre aquesta invitació “la colla s’ho va plantejar perquè l’experiència ens va agradar molt, però la carrossa va arribar un xic malmesa i sense algunes parts de la decoració, que vam perdre pel camí”, per tant, enguany, els membres de la Colla del Tech van decidir que anirien, però amb la decoració de la carrossa intacta. “Sí, i per això hem desmuntat els caps dels dracs i del dimoni i els hem collat en unes bases de formigó, que seran transportades fins Platja d’Aro en un camió, i la carrossa anirà com l’any passat en una gòndola tirada per un tractor”.   

El fet que Roses també participi en el Carnaval dels Carnavals és un indicatiu per al cap de la Colla del Tech que la qualitat del nostre Carnaval ha augmentat en els darrers anys gràcies “a donar premis per la millor carrossa, coreografia i disfressa, perquè vulguis o no les colles s’esforcen més, sobretot en portar la millor disfressa, tot i que pot ser en les carrosses està costant una mica més”.

Tot i que la Colla del Tech ha estat durant els darrers anys la que ha sorprès a tothom amb l’espectacularitat de la decoració de les seves carrosses, Simón Rodríguez ha afirmat que “tinc claríssim que sí que al nostre Carnaval hi ha colles que perfectament podrien participar els propers anys en aquest Carnaval dels Carnavals”. Tot i que no va voler dir cap nom, el que subscriu aquestes línies creu que Rodríguez podria referir-se a les colles de Los Regateros, la Wendy’s Club, la Missió Possible o la Scargottins “perquè any rere any estan carrosses molt xules”.

Deu premis s’atorgaran en aquest Carnaval de primavera de Platja d’Aro

En aquest Carnaval que se celebrarà aquest proper diumenge, l’Ajuntament de Platja d’Aro lliurarà 10 premis, 5 a les millors carrosses, amb 2.000 € per al primer premi, i 5 més a les millors comparses, rebent en aquest cas 1.000 euros el primer lloc.

“L’any passat no vam obtenir cap premi, vam quedar en la novena posició ja que la carrossa no va arribar com quan vam desfilar a Roses, però enguany l’objectiu és que arribi intacta i a veure si tenim sort i podem optar a algun premi, tot i que és molt difícil perquè hi ha molt de nivell”, ha afirmat el cap de la Colla del Tech.