Suquet de peix de Rose

La colla Drinking Team deixarà de fer l’indi per passar a la reialesa més rosa i punk que ha vist mai el Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2015
Sí, no ho semblen però 'aquestes' són princeses roqueres roses i punkis, al menys durant el Carnaval de Roses

Els components de la colla Drinking Team seran unes princeses Pink Punk (punkis roses)

Carnaval de Roses 2015
Sí, no ho semblen, però ‘aquestes’ són princeses roqueres roses i punkis, al menys durant el Carnaval de Roses

Entre drinking i drinking (beguda en català) els membres de la colla que van formar un equip batejant-lo amb el fashion nom de Drinking Team, van decidir, en una reunió, deixar de fer l’indi per la festa de disfresses de Roses, concretament d’indis azteques, que es com van anar disfressats l’any passat, per formar part de la reialesa més punk i rosa que ha mai s’ha vist al Carnaval de Roses.
Part de la cort reial perquè aniran disfressats de “Princeses Pink Punk, perquè era una disfressa que ens feia gràcia fer, ens l’hem inventada tota nosaltres, i va ser la proposta més votada”, va dir la Sònia León una de les cap de colla.
I per això, com aniran de princeses pink punk (princeses roses i punkis), la carrossa l’estan decorant “amb un guitarra elèctrica gegant amb unes flames, ja que serem unes punk roqueres”, va dir León.

La Drinking Team no posa Barraca mai per la Festa Major “perquè som poquets”, i doncs com d’altres moltes colles el pressupost per cobrir les despeses del Carnaval de Roses surt de la quota que paga cada membre.
Membres que enguany arriben a la quarantena de membres, en concret als 45, “30 adults i 15 nens, si fa o no fa la mateixa gent que l’any passat”, els qual paguen cadascun la mateixa quota de l’any passat, 110 euros, pel tiberi dels quatre dies, “sense comptar la modista, que va a part, ni l’arrossada, ja que nosaltres el dilluns ens anem a dinar a un restaurant”, va especificar la Sònia, per remarcar que “els nens només paguen la roba de la disfressa i 15 euros del menjar”.

Una quota que fa un total d’una mica més de 3.000 euros per pagar el cost que suposa participar en aquesta colla al Carnaval de Roses.

Pel que respecta al sorteig els membres d’aquesta colla van assenyalar que “preferim un únic sorteig per totes les desfilades que no pas un per cada dia”.

Clar, això ho van dir abans que es fes el sorteig i l’atzar els deparés sortir amb el número 54. Potser, repetim, potser, les princeses roses roqueres i punkis, que hauran d’esperar una bona estona en el camerino abans d’actuar, ara podríem pensar d’una altra manera, o no.