La colla Drinking Team farà l’indi durant el Carnaval de Roses

Carnaval de Roses
Aquests simpàtics/es components de la Colla Drinking Team es transformaran en Indis Azteques, guerrers com ells sols

Els 65 components de la colla Drinking Team gaudiran del Carnaval de Roses fent d’Indis Azteques

Carnaval de Roses
Aquests simpàtics/es components de la Colla Drinking Team es transformaran en Indis Azteques, guerrers com ells sols

No sabem si el nom d’aquesta colla ha tingut cap influència alhora de decidir la seva disfressa pel Carnaval de Roses d’enguany, tampoc la Maica Murillo, component de la Drinking Team ens treu de dubtes a l’assenyalar que “és un vestit que ens agradava des de fa temps i, finalment, hem decidit disfressar-nos d’indis azteques”.

L’any passat es passejar per Roses amb una diligència de l’Oest nord-americà plena de ballarines de Can-Can, enguany baixen un xic, fins a Mèxic, per representar al poble guerrer Azteca.
Així, la diligència es transformarà “en un temple azteca”, ha afirmat la Maica. Un temple amb el qual la colla pot tenir problemes legals de drets d’autor i imatge, ja que hem pogut esbrinar que el estan fent igual que el que hi ha en un gran parc temàtic.

Però bé, si ningú diu res, potser ningú s’assabenta.

La Drinking Team, per motius “de que no disposem de gent durant l’estiu, ja que molts treballen”, no posen barraca per la festa major, per la qual cosa el carnaval s’amortitza de “les quotes que paguem cadascú, que són 150 euros. Tot inclòs. Menjar, beure, disfressa i modista”, afirma contundent la Maica, tot i que diu que el sopar de dissabte a la nit “ho paga cadascú a part, ja que la vaca no dóna per tant”.

Carnaval de Roses
Una ‘india’ decorant el seu temple

A la colla Drinking Team els va tocar el número 27 per desfilar per l’Avinguda de Rhode durant el Carnaval, “sí, aqusest any estem contents per l’ordre de sortida que ens ha tocat” ha dit Murillo. Clar, comparat amb el 53 de l’any passat… La Maica considera que la manera decidir el nº de desfilada “està bé, en comparació amb altres anys” i creu que no han de tenir prioritat les colles de Roses, ja que “si és una festa oberta a tothom, el sorteig ha de ser obert a tothom”.

També veu amb bons ulls desfilar sense servir alcohol durant la passada, tot i que creu que “paguem just per pecadors”.

Seixanta-cinc components de la colla Drinking Team faran l’indi,  azteca, això sí, durant la rua del Carnaval de Roses, seràn cinc més que ballarines de Can-Can l’any passat.