Cinema a la Fresca

La colla Ens Falta Temps farà el mico a les desfilades del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2015
Aquestes noies, a les quals el temps els hi falta, es convertiran en el mono Rafiki del film El Rei Lleó

Les membres de la colla Ens Falta Temps es disfressaran de Rafiki, el mono del film musical El Rei Lleó

Carnaval de Roses 2015
Aquestes noies, a les quals el temps els hi falta, es convertiran en el mono Rafiki del film El Rei Lleó

Leprechaun, el follet guardià de l’olla d’or que hi ha al final de l’arco iris, sempre li falta temps per fer el trapella mentre va d’un extrem a l’altre de l’arc de set colors, per això l’any passat va decidir passar-se per una colla del Carnaval de Roses que li venia al pel per portar a terme les seves entremaliadures, la colla Ens Falta Temps.
Però els seus membres, clar, es van cansar del trapella de Leprechaun i enguany encarnaran a un altre personatge, “Rafiki, el mono que surt a la pel·lícula musical de El Rei Lleó perquè gent de la colla van anar a veure la pel·lícula i els va agradar, ho van dir, ho vam mirar i ens va agradar a totes”, va dir l’Eugènia Oliva, una de les cap de colla d’Ens Falta Temps. Una colla en la que tots són dones, excepte el marit i el fill de l’altre cap de colla, dos nens més i nadó de 6 mesos.

La carrossa, per tant, la engalanen “com si fos una cabanya de la selva africana”.

La colla Ens Falta Temps van posar Barraca per la Festa Major, la qual cosa els ajuda per “pagar el lloguer de la nau i l’equip de música, però no per pagar les disfresses perquè vam fer cèntims però no per fer meravelles perquè ens va tocar una barraca de les més allunyades de l’escenari”, va remarcar l’Eugènia.

La quota per acabar de pagar les despeses del carnaval per aquesta colla es situa “en els 110 euros amb els quals paguem el menjar i el beure i si anem bé de diners també entrarà l’arròs del dilluns”, va especificar la cap de colla, assenyalant que la modista “cadascú agafa la seva pel seu compte, nosaltres donem la roba tallada amb els patrons i després cadascú s’espabila”.

Així enguany seran 37 Rafikis els que desfilaran per la rua del Carnaval de Roses, onze més que Leprechauns van desfilar l’any passat, “sí, han vingut jovenetes que s’havien quedat sense colla i enguany serem més gent a la colla”, va explicar la cap de colla, la qual preguntada pel tema del sorteig del número de desfilada va assenyalar que “jo crec, segons la meva opinió, que millor és fer un únic sorteig”.

Un únic sorteig que li va deparar a aquesta colla el número 42, “estem contentes amb aquest número”, van dir, tot i que hauran de tenir un xic de paciència abans de fer el mico per la rua del Carnaval.