Fira de la Rosa de Roses

La colla Fins que ens fotin fora! demana més seguretat  al Pavelló i a l’envelat durant el Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2024
Alguns dels components de la colla Fins que ens fotin fora! abans d'iniciarse la desfilada de dissabte del Carnaval de Roses

Demanda que fa el seu cap de colla, Alex Baiges, arran d’una brutal agressió amb fractura de crani que va patir un company seu el dijous de Carnaval

El primer dia del Carnaval de Roses, el dijous 8 de febrer, un jove component de la colla Fins que ens fotin fora! va ser víctima d’una brutal i cruenta agressió, quan en mig d’una baralla que es va origina a les afores de l’envelat li van provocar amb una barra de ferro provocant-li una fractura de crani, per la qual va haver de ser traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on es troba actualment ingressat.

Aquesta mateixa colla va publicar ahir un comunicat per les xarxes socials lamentant el tràgic succés ocorregut el passat dijous, alhora que demana “que es millori la seguretat del Pavelló i de l’envalat”.  

En aquest sentit, segons afirma el company de la víctima i cap de la colla Fins que ens fotin fora!, Alex Baiges, a ViladeRoses, “es va dir a la reunió de posar més seguretat en aquest dos llocs i no hi ha hagut res, ja que hi hauria d’haver hagut una furgoneta dels Mossos a fora de l’envelat, perquè els problemes s’originen quan la gent surt a l’exterior”.

Sortosament, el jove rosinc brutalment agredit, després d’una intervenció quirúrgica per insertar-li una placa al cap perquè soldi la fractura cranial, i que de moment continua sense visió d’un ull, “no es tem per la seva vida segons ens han dit els metges, que han assegurat que la vista l’anirà recuperant poc a poc”, ha manifestat el cap de la colla Fins que ens fotin fora!.