La colla Los Regateros s’emporta el premi a la millor carrossa i la millor coreografia del Carnaval de Roses 2020

Los Regateros es van emportar els premis a la millor carrossa i la millor coreografia del Carnaval de Roses 2020

Uns premis que van rebre els membres de la colla Los Regateros per les ganes que hi posen en fer un Carnaval de Roses millor des de fa anys, mentre que la colla Grup Defensa del Carnaval va guanyar el premi a la millor disfressa

Fa dos anys la colla Los Regateros va fer tercer, l’any passat es va quedar fregant el podi fent quart a la categoria de carrossa i coreografia, i enguany s’alçat amb el premi a la millor carrossa i al millor ball del Carnaval de Roses 2020.

La seva carrossa, amb un espectacular ventall articulat i uns fonts d’aigües que brollaven del sostre de la mesquita de Còrdova van captivar al jurat per donar-les el premi a la millor carrossa. Un jurat que també va considerar que la seva coreografia era mereixedora també de guanyar el premi.
Amb aquests dos guardons s’han quedat  un per fer ple com va aconseguir la colla del Tech ara fa dos anys. El premi que no han assolit Los Regateros ha estat el de la disfressa, que va parar a mans de la colla Grup Defensa del Carnaval (GDC), amb un vestit de fantasia de circ. Disfressa que va quedar per davant de l’escórpora de la colla Sant Tornem-hi, el qual també va agradar molt al Jurat.

Aquí deixem la relació dels premiats:

CONCURS DEL CARNAVAL DE ROSES 2020
Premis Carrossa Coreografia Disfressa
1er Colla Los Regateros Colla Los Regateros Colla Grup Defensa del Carnaval
2on Collla  Wendy’s Club Colla Ens Falta Temps Colla Sant Tornem-hi
3er Colla Sant Tornem-hi Colla Los Nenucos Colla Ens Falta Temps
4art Colla Scargottins Colla de l’Edu Colla del Tech
Colla del Tech Colla Il·luminatis Colla La Pell morta i endavant

Fotos: Xavi Gorro
Exit mobile version