La Colla Los Regateros tornarà a desfilar fora de la Terra durant el Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2019
Los Regateros que ja fan cara de Son Goku amunt de la seva "cosa guapa"

L’any passat van formar part de la República de La Guerra de les Galàxies i enguany seran Son Goku, que a la Terra, precisament, no viu

Carnaval de Roses 2019
Los Regateros que ja fan cara de Son Goku amunt de la seva “cosa guapa”

El món està per agafar-lo i llençar-lo a la paperera. Però no cal anar molt lluny, només cal que ens mirem al melic, és a dir, a casa nostra per saber que la cosa “està revuelta de cojones”, com diria aquell. Que els indepes no aproven els pressupostos, que els de la dreta tampoc, que els de més enllà de la dreta “ni te cuento”

Per a què tornar a la Terra? Es van preguntar des de la Galaxia llunyana els membres de la colla Los Regateros. Però clar, amb la nau en la que viatjaven, la X-Wing, com la van donar per una causa solidaria no es poden quedar a l’espai però tampoc tornar al nostre món, així que aquest any se’n van… a un altre planeta. Però per això, ja que no tenen la X-Wing, necessiten un mitja de transport que voli, i a Los Regateros se’ls ocórrer transformar la seva carrossa “en una cosa guapa de Son Goku, perquè anem disfressats d’aquest personatge, ja que es va proposar la idea i va agradar”.

Una cosa guapa? Serà un “pájaro, un avión, no, es Superman!”“No coi, que anem de Son Goku!”.
Vale, només desitgem que les coses guapes volin, perquè sinó Los Regateros i la seva cosa guapa no arribaran al planeta de Son Goku ni passat el Carnaval.

Cal a dir que la “cosa” guapa ho és, de tal manera que cadascú dels 119 integrants d’aquesta colla abona una quota de 170 euros amb els que entra tot, el menjar, el beure, muntar-se en la cosa guapa, la disfressa, l’arròs, el cafè, copa i puro. Fins entra el perruquer del Son Goku, que com bufi una mica el vent tindrà feina de la bona.

Pedro Gutiérrez forma part del Consell de Carnaval, i ha afirmat que “em sembla genial que el Rei Carnestoltes pugui ser una dona”. I “molt encertat” el va semblar que les carrosses que vulguin poden tornar per l’Avinguda de Rhode el divendres i dissabte per anar a guardar-les, “perquè a part de les fortes baixades i pujades que hi ha, que suposa un perill, aquest s’incrementa en circular amb les carrosses amb el trànsit obert”.

Pel que fa als premis del concurs del Carnaval, Gutiérrez, considera que “no haurien de ser econòmics, perquè si ja es crea controvèrsia actualment, si els premis fossin una gratificació econòmica, seria pitjor”.

Respecte a si ambient de Carnaval pel poble de Roses, i no només a la passada i al port, en Pedro, afirma que “sí que n’hi ha, es va proposar fer quelcom en alguns indrets per donar ambient, però, sincerament, no crec que sigui necessari, ja n’hi ha d’ambient”.

 

I a l’igual que altres caps de colla, el responsable de Los Regateros afirma que “veig bé que quan no es compleixen les normes del Carnaval se sancioni als infractors, el que no veuria correcte seria que no fossin sancionats”, ha respós respecta al fet que enguany hi ha quatre colles sancionades a sortir dels últims a la desfilada.

La colla Los Regateros ja fa temps que pel Carnaval compleix la normativa que serà efectiva l’1 de gener de 2020, respecte a la comercialització i ús d’estris de plàstic d’un sol ús, ja que “nosaltres utilitzem gots de plàstic dur, i fem servir per persona un o dos gots durant el Carnaval.

Tot i que (tot s’ha de dir), el pare de Pedro Gutiérrez, és a dir, Pedro Gutiérrez Sènior, va confessar que “tenim gots de plàstic d’un sol ús que aquest anys els gastarem, perquè sinó els haurem de tirar”.

Doncs sí senyor,, ben fet i, a més, quan un, com en aquest cas, viatjarà a bord d’una “cosa guapa” pot fer el que vulgui amb els gots de plàstic d’un sol ús. Fins i tot usar-lo vint vegades.