Inici Carnaval La colla Mai Flay del Carnaval de Roses s’afilia a l’Ordre dels...

La colla Mai Flay del Carnaval de Roses s’afilia a l’Ordre dels Assassins

Els 'assassins' de la colla Mai Flay treballant a la seva carrossa

La colla Mai Flay ja té el seu nº de soci d’Assassins Creed per desfilar al Carnaval de Roses

Els ‘assassins’ de la colla Mai Flay treballant a la seva carrossa

Durant els darrers dies el departament de Joventut de l’Ajuntament de Roses ha portat a terme una nova campanya de conscienciació sobre els perjudicis i terribles conseqüències que té abusar de l’alcohol i consumir drogues, i altres estupefaents, durant el Carnaval de Roses.

Unes mesures de prevenció que la colla Mai Flay compleix a ‘rajatabla’, ja que tot ho fan amb moderació, o no.
Però ningú ha fet prevenció o ha aconsellat sobre el fet de inscriure’s en una secta o en una Ordre, com en aquests cas, en una Ordre d’Assassins.
No sabem si s’han fet membres d’aquesta colla d’assassins per donar el seu merescut a aquells que no fan cas i abusen de l’alcohol i prenen drogues durant la festa.
No ho sabem. I no ho tenim clar si s’han afiliat a aquesta Ordre, potser, perquè l’any passat van anar de “guerrers galàctics, de mariques de l’espai més bé, perquè anàvem vestits d’un blau cel amb ales i faldilles…”.
I clar, quan a un home se’l fereix el seu orgull masculí pot fer bestieses com aquesta de inscriure’s “en Assassin’s Creed, que és un vídeojoc, ens va agradar la disfressa i la vam escollir”, va afirmar, traient ferro a l’assumpte, Josep Soler, un dels cap de la colla Mai Flay.

Però bé nosaltres no som per dir el que han de fer els demés i per tant, un cop ja tenen el seu número de soci de l‘Ordre dels Assassins, estant la seva carrossa la volen decorar “amb motius d’aquesta sèrie de videojocs”.

La colla Mai Flay no posen Barraca durant la Festa Major “perquè ens agrada més anar a barraques a gaudir amb les altres colles que no pas posar-te a treballar”, va dir Soler, per la qual cosa les despeses de carnaval se sufraguen totalment amb la quota de cadascun del membres de la Mai Flay.

Així, enguany cada component dels 45 en total que es disfressaran amb aquesta colla, “que som una mica menys que l’any passat, ja que hi ha crisi i alguns han decidit agafar-se aquest any sabàtic i d’altres han decidit marxar fora”, posaran 140 euros “una xic més que l’any passat”, per beure i menjar durant els quatre dies “més l’arrossada de dilluns, tot i que la modista va a part perquè cadascú es busca la seva”, va explicar en Josep, el qual va assenyalar que la colla Mai Flay disposa d’un pressupost de “al voltant 6.000 euros” pel carnaval d’enguany.

Pel que fa al sorteig la colla Mai Flay va assenyalar que “a nosaltres tant és fa, perquè ara ja no portem gaire mainada petita, que és quan si que necessites sortir entre els primers, i potser als que en portem es podria deixar sortir abans”, va afirmar el cap de colla.

Doncs enguany el sorteig no els ha anat pas malament, ja que surten amb el número 36, més o menys a meitat de la rua, però tot i això és de relativa importància quan parlem, enguany, de la Mai Flay, perquè el veritablement important és saber si el regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Roses haurà de doblar l’operatiu de seguretat de la Policia Local per controlar a aquesta Ordre d’Assassins.

Exit mobile version