Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

La colla Mai Flay vol superar enguany al Carnaval de Roses el nombre de ‘batalles’, ‘assassinats’ i litres de ‘sang’ de l’any passat

Carnaval de Roses 2016
Doncs aquesta gent de la colla Mai Flay, amb la pinten que fan, sortiran a la sèrie Joc de Trons durant el Carnaval de Roses

La colla Mai Flay deixa de pertànyer als Assassin’s Creed per formar part de la sèrie Joc de Trons

Carnaval de Roses 2016
Doncs aquesta gent de la colla Mai Flay seran Guardian de la Nit durant el Carnaval de Roses

Quan titulem que la colla Mai Flay vol superar totes les barbaries que van cometre disfressats d’Assassin’s Creed no ho fem de manera gratuïta, han estat ells que ho han dit, concretament un dels cap de colla, en Francis Fernández.
Com dèiem, l’any passat van anar d’Assassin’s Creed, personatges d’un vídeo joc, que com el seu nom indica no anaven, precisament, repartint caramels, i literalment en Francis, ha manifestat “aquest any el volem igualar, sinó millorar el de l’any passat, i per això anem de personatges de la sèrie Joc de Trons, les dones aniran de la Mare de Dragons, que no sé com es diu -Daenerys Targaryen- i els homes anirem del noi aquest de la Guàrdia de la Nit, que tampoc sé com es diu – Jon Nieve.

Però que coi volen superar? El nombre de morts? Els litres de sang que deixen els Assasin’s Creed al seu pas? La quantitat de batalles i guerres?

Doncs l’han encertat, perquè creiem que no poden haver-hi més morts, sang, guerres i batalles que en la sèrie Joc de Trons.

Però també superaran amb escreix un altra estadística, el nombre de fornicacions, perquè, ‘matxo’, aquest medievals s’ho passaven en gran. Cada 7 minuts (cronometrats) de metratge de la sèrie hi havia un benefici, és a dir, que un dels Lannister, per exemple, es beneficiava a una dama o a una puta, tant és, perquè no feien fàstic a res.

Però continuant amb la colla Mai Flay que representaran personatges d’aquesta sèrie pornogràfica, perdó, ens hem confós, aquesta sèrie de fantasia medieval, drama y aventures, la carrossa l’han decorat “amb un castell, el tro de ferro que surt a la sèrie i els ous dels Dracs, evidentment”.

Els integrants de la Mai Flay no posen mai barraca per la Festa Major, perquè per a xuls, ells. Així que cada membre de la colla posa “130 euros, tots iguals, els nous, els vells, els guapos i els lletjos, i tots tenen dret a menjar, beure i anar a l’arrossada de dilluns amb aquest preu”.

Un total de 40 Mai Flay desfilaren enguany pel Carnaval de Roses, “més o menys igual que l’any passat i portem 5 menors acabats de néixer que van amb els seus pares”. Mira, cinc que no veuran alcohol, segur.

El port, ni fu ni fa

Respecta a obrir el port divendres de Carnaval, Fernández va afirmar que “personalment a mi no m’agrada anar, tot i que mentre totes les colles estan allà estan concentrades en un sol punt. Això per una banda és bo, perquè evita incidències pel mig del poble, i per una altra part, és dolent, perquè només és Carnaval al port”.

Fent la carrossa a la intempèrie

La colla Mai Flay ha treballat en la seva carrossa a l’aire lliure “perquè el local no la teníem l’han alquilat i ens hem vist obligats a fer-la com es feia molts anys endarrera, a l’intempèrie” ha afirmat Francis

Molt mala sort en els sortejos de l’ordre de sortida en les desfilades

La colla Mai Flay no té sort. Dels últims cinc anys que s’ha fet un sorteig per decidir en quina posició desfilaria cada colla “en quatre ens ha tocat més amunt del 50, i enguany per no variar ens ha tocat el 57, però és un sorteig i s’ha d’acceptar, però tenim la negra”, va dir resignat el cap de colla de la Mai Flay.

Només desitgem que amb aquesta colla no arribi el llarg hivern de la sèrie Joc de Trons, perquè llavors no hi haurà carnaval, perquè tot serà neu i gel…