Inici Actualitat La colla Otro Rollo canvien d’animal pel Carnaval de Roses, però continuen...

La colla Otro Rollo canvien d’animal pel Carnaval de Roses, però continuen amb el rotllo de rosegar

No ho podran evitar i aquests futurs conills es passaran el Carnaval de Roses rosegant... Pastanages?

De ratolins a conills han passat els membres de la colla Otro Rollo per cruspir-se el Carnaval de Roses poc a poc, a rosegades

Hi ha gent que té el vici de menjar-se les ungles, de ficar-se el dit al nas, i altra l’obsessió que té, és la de rosegar. I d’aquesta tercera gent en tenim coneixement que hi ha que desfilaran al Carnaval de Roses. Sabem que han intentat posar solució anant a un especialista, però no ho han aconseguit. Medicaments diversos, terapeutes diferents… Però no ha hagut manera. Continuen rosegant tot el que veuen. I així porten un any…
Al Carnaval de l’any passat, quan aquesta obsessió, aquesta mania, era encara incipient, van decidir anar disfressats de Mickey i Minie Mousse. Van pensar que si estaven quatre dies durant les 24 hores rosegant, en acabar la festa en tindrien prou i ja no ho farien més. Però, es van enganxar, “és com una droga”, van dir.
Així, que enguany, els membres de la colla Otro Rollo han decidit anar disfressats de conill, “el conill que surt a la pel·lícula Mascotes”, ha dit la cap de colla, Clàudia Abad.
Oju!, que aquest no és un conill qualsevol, perquè el ‘susodicho’ és adorable, sí, però està totalment guillat, ja que decideix crear un exèrcit de mascotes abandonades per a venjar-se dels seus amos. És a dir, és un conill tant tendre com pervers.

Tot i això, la Clàudia ens diu que “anem disfressats d’aquest conill perquè ens va agradar la peli i el conill, i la carrossa serà la ciutat de Nova York, perquè crec que la història succeeix a Nova York, i després posarem el conill i algun animal més”.
No, si d’animals ja anirà farcit el Carnaval, ja, perquè segons ens ha dit aquesta cap de colla “serem 80 conills, quan l’any passat vam ser 60 ratolins”. Un creixement de personal que déu ni do, tot i que “no ens anàvem a disfressar, però a última hora vam dir que sí i es va apuntar més gent del que esperàvem”. És a dir, van sortir conills de sota la terra, com els rovellons.

I els 80 conills “paguem 170 euros amb la modista inclosa”, ha afirmat Clàudia Abad, sense especificar si les pastanagues (perquè els conills mengen pastanages, oi?) també entren dins la quota.

En tots els reportatges de Carnaval que hem fet fins al moment hem preguntat a tots els cap de colla (tots eren homes) que què els hi sembla que el Rei Carnestoltes sigui per primer cop a la història una dona. I tots els cap de colla ens hans dit que els hi sembla perfecte. Però, ara en ser la primera cap de colla del gènere femení amb la que hem parlat, hem volgut fer pública la seva opinió, i la Clàudia ens ha dit que li sembla “bé, molt bé”, i que donaria el sisè dit de la seva mà dreta per saber qui és.  

Per a la cap de colla de Otro Rollo el Carnaval de Roses “ sí que ha millorat una mica els darrers anys, el fet que no es pugui beure a les passades i que hi hagi premis incentiva més a la gent a que tot surti bé”. I si hi ha algun aspecte que pot millorar la nostra festa de disfresses, la Clàudia ho té clar, “si fos per mi, trauria el port”.

Gots reciclables

En quant a si la colla Otro Rollo portarà gots reciclables, la seva responsable ha manifestat que“nosaltres volem portar gots de paper si no surt cap impediment”.

Atractiu turístic?

La Clàudia Abad està convençuda que “el Carnaval de Roses ha de ser un atractiu turístic”, però no té tan clar que ho sigui actualment en afirmar que “tampoc és que vingui un boom de gent durant la seva celebració”.

Cada any menys colles

“És una despesa molt important, suposa gastar molts diner en tenir una colla per participar al Carnaval”, ha manifestat la cap de colla de Otro Rollo per argumentar el perquè enguany hi ha menys colles que es disfressen al Carnaval de Roses.

La nau de les carrosses

Pel que fa a la nau de les carrosses per a la Clàudia “té molta importància, perquè si aquesta nau no hi fos no sé on deixaria la carrossa”.

Exit mobile version