La colla P.B.A viatja de Mèxic al País del Mai Més passant pel Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2015
Rosincs de la colla P.B.A. treballant en la seva carrossa

La Penya dels Bons Amics viatjaran al País del Mai Més vestits de Peter Pan, Campaneta i Capità Garfi després de deixar les terres ‘lindas’ de Mèxic

Carnaval de Roses 2015
Rosincs de la colla P.B.A. treballant en la seva carrossa

Massa fred a Groenlàndia, on van ser durant el Carnaval de Roses de 2013, fent d’esquimals, i massa calor a Mèxic, on van viatjar durant la festa de Carnestoltes rosinca de l’any passat.

Per tant, enguany la colla P.B.A. ha decidit anar a un país on la temperatura és molt més agradable, al País de Mai Més, mimetitzats de Peter Pan, Campanilla i el Capità Garfi, “unes disfresses que les vam escollir perquè portem molts nens, perquè portem dones i les dones també decideixen i a elles els agrada més aquestes que no pas altres”, va afirmar un dels membres de la P.B.A., Paco Jiménez, més conegut per tothom com en ‘Curro’.

Llavors la carrossa anirà engalanada com si fos el País de Mai Més, no? “No, farem com si fos una casa i una mena de rellotge escenificant el Big Ben de Londres”, “Big Ben? Londres? Que té a veure amb el País de Mai Més ple de pirates, indis, fades, i sirenes?” li preguntem “Doncs perquè, respon Jiménez “Peter Pan, els nens que se’n porta cap al País de Mai Més, són de Londres, per això escenifiquem la carrossa amb motius emblemàtics de la capital anglesa”.

La colla P.B.A redueix la seva quota en 10 euros respecte a l’any passat

La colla P.B.A. no posen barraca per la Festa Major de Roses, per això, el pressupost que tenen per cobrir les despeses del Carnaval, “uns 2.500-3.000 euros” surten de la quota que paguen cadascú dels seus membres, que “enguany som uns 70, una quinzena més que l’any passat i posem, de moment, 70 euros per cap, 10 euros menys que l’any passat. Sí, sí, menys, l’any passat érem menys gent i vam haver de posar més calés, uns 80 euros, i enguany al ser més gent posem menys diners així de fàcil”, va explicar el membre de la Penya dels Bons Amics.

A la colla P.BA. els dona igual “no ens sembla ni bé ni malament el fet de fer un sorteig per cada dia o només un com s’ha fet sempre”, tot i que finalment es farà un de sol.

Ara només cal que la sort acompanyi a la Penya dels Bons Amics en el sorteig perquè si els toca sortir dels últims potser Peter Pan, Campaneta i el Capità Garfi arriben un xic tard al País del Mai Més, després de desfilar pel passeig marítim durant el Carnaval de Roses.