Nadal a Roses

La colla Punt Cat del Carnaval de Roses abandona la música després de 2 anys per provar sort en el món de l’esport

Carnaval de roses 2015
Els membres de la colla Punt Cat en ple procés de decoració de la seva carrossa

De jugadors de golf aniran els membre de la colla Punt Cat al Carnaval de Roses deixant de costat al cantant Carlinhos Brown

Carnaval de roses 2015
Membres de la colla Punt Cat en ple procés de decoració de la seva carrossa

Dos anys han estat els membres de la colla Punt Cat del Carnaval de Rosesprovant sort en el món de la música. Al 2013 com a representants d’ABBA, el grup suec guanyador del Festival d’Eurovisió ja fa un grapat d’hiverns. I l’any passat van estar amb Carlinhos Brown. Dos anys en els que no han tingut els rèdits econòmics previstos i per la qual cosa han decidit prova en el món de l’esport, en aquest cas elitista, per mirar si en aquesta nova faceta la sort els ve de cara.
Concretament es dedicaran al golf, “fa uns mesos ens vam reunir i després de debatre, ‘discutir’ i votar totes les propostes que hi havia vam decidir que serem jugadors de golf durant el carnaval”, va dir Lluís García, un dels cap de colla.
I si van de jugadors de golf la carrossa l’estan decorant inspirats en la seva disfressa, que per no donar més pistes només direm que anirà de color blanc, negre, vermell i rosa.

Mai demanen els membres de la Punt Cat Barraca per la Festa Major, així que les despeses surten de la quota que enguany és “de 60 euros més la disfressa que val 30, paguem un total de 90 euros”, amb els qual mengen i beuen durant tot el carnaval, amb l’arrossada a part, “perquè alguns van i d’altres no perquè dilluns treballen, i així els que van agafant el tiquet a títol personal tot i que després van junts a l’arrossada”, va explicar en Lluís, el qual va assenyalar que pel Carnaval de Roses d’enguany “serem uns 31 o 32 jugadors de golf, un xic menys que l’any passat perquè hi ha gent que els ha estat impossible disfressar-se i d’altres, sobretot mainada, que s’han anat a altres colles, però l’important”, va destacar “és que estem tots molt ben avinguts”.

Pel que fa a realitzar un únic sorteig o un per cada dia García, a títol personal, es va decantar “per fer només un de sol, perquè tenir 3 números es podria crear un petit caos, imaginat al dia següent, no sabrien amb que número han de sortir”. Tot això, el cap de colla de la Punt Cat, creu que també es podria trobar la manera “un consens, per evitar que aquelles colles que la sort els fa sortir sempre entre els últims tinguin l’oportunitat de sortir més endavant”.

Als membres de la Punt Cat no els faria falta tenir aquesta oportunitat perquè els jugadors de golf sortiran al camp per embocar al green del forat número 16.