Roses Cultura

La comèdia arriba a Marzà de la mà de Paco Enlaluna

El showman, músic, actor i guionista Paco Enlaluna portarà a Marzà el pròxim 15 de juliol el seu espectable “Besar-se de Riure”

L’artista i guionista Paco Enlaluna, fill de Tarragona per part de mare i, com ell explica, de València per part d’un amic del seu pare, arriba a Marzà amb un dels millors i més complets espectacles de música i comèdia. El títol de l’espectacle ho avisa: Besar-se de riure.

El pròxim dissabte 15 de juliol, a les 21:30 hores, el showman, músic, actor i guionista, Paco Enlaluna desplegarà totes les seves facetes en un espectacle trepidant. A la plaça del Centre Cívic de Marzà, mini monòlegs, imitacions, paròdies, temes propis, improvisació i una complicitat constant amb el públic els faran gaudir d’una bona estona divertida. Des de l’escenari, Paco Enlaluna demana a la gent que facin propostes i, a partir del que li expliquen, va teixint l’espectacle. Això fa que cadascun dels “Besar-se de Riure” que ha dut a Madrid, Barcelona, Mallorca o València siguin únics i irrepetibles. Marzà serà una de les 25 parades diferents de la gira que té prevista Paco Enlaluna aquest estiu.

Paco Enlaluna ha publicat diversos discs musicals i com a guionista, ha treballat per a la televisió i el cinema, participant en els llargmetratges Viva la vida, Jocs de família i La síndrome inversa, o col·laborant amb companyies com El Terrat o Miramón Mendi. També ha estat cap de continguts del programa Night Clap, que s’emet en les TV d’algunes Comunitats Autònomes.