La comèdia Tu digues que l’estimes, clou una temporada d’èxit al Teatre Municipal de Roses

Tu digues que l'estimes

El Teatre Municipal de Roses presentarà el proper diumenge, 19 de maig (19 h), Tu digues que l’estimes, de la Cia Apunta Teatre

Tu digues que l'estimesTu digues que l’estimes És la història de dues parelles, una que comença una relació i una altra que és a punt de trencar la seva. En Carles i l’Anna després de deu anys de casats es troben en un moment difícil com a parella, i tot es complica encara més quan l’Anna decideix buscar-se un amant, i ho comunica, de forma poc discreta a la seva millor amiga, l’Eva. L’Eva per la seva banda, és a punt de casar-se amb en Santi i això és tot el que ella vol a la vida: casar-se, tenir fills i ser feliç. La situació arribarà al límit amb l’aparició d’en Toni, un jove atractiu i espavilat que mira de treure profit del desitjos que s’amaguen en les relacions de parella.

Tu digues que l’estimes és una comèdia fresca que tracta de fer passar una bona estona al públic, amb uns personatges portats al límit, que viuen unes situacions tan estranyes i divertides, que fan que tot es vagi complicant cada cop més fins a arribar a un sorprenent desenllaç.

Dramatúrgia i direcció: Ivan Campillo

Repartiment: Ivan Campillo, Sílvia Forns, Ramon Godino, Laura Sancho, Joan Sureda

Les entrades per a aquest espectacle ja són a la venda.

El preu de l’entrada és de 20 €. Persones amb carnet de jubilat, carnet del CAR, carnet jove o menors de 25 anys, 16 €. Usuaris de la Biblioteca Municipal, 18 €. Entrada gratuïta als menors de 16 anys acompanyats per un familiar adult.