Cinema a la Fresca

La companyia Els Farsants o el do de fer-te sentir com un nen amb la seva Festa de l’Escuma

Festa de l’Escuma
La Festa de l'Escuma de la Cia Els Farsants a la Festa Major de Roses esdevé un bany d'infantesa

La companyia Els Farsants no van faltar amb la seva cita amb la Festa Major de Roses oferint el seu espectacle ‘Bugada en Sol Major’ ple d’escuma

Festa de l’Escuma
La Festa de l’Escuma de la Cia Els Farsants a la Festa Major de Roses esdevé un bany d’infantesa

David Torras, Dani Landri, José Gallardo i Marcel Aguilar són els quatre Farsants que van passar ahir per Roses per oferir l’espectacle ‘Bugada en Sol Major’, el qual té sempre el mateix títol, tot i que les actuacions, després, son totalment diferents unes d’altres, “sí, encara que posem el mateix títol sempre canviem el tema, posant en context una mica l’escuma per explicar una història diferent cada vegada”, van dir Els Farsants.
Així, a Roses han estat mariners, cambrers o treballadors d’un hotel. I ahir van esdevenir 4 turistes de poc pressupost que venien a estiuejar a Roses. Ens sembla que d’aquests turistes hi ha més de quatre a Roses, però aquests són diferents, perquè tenen el do de fer-te sentir com un nen petit un altre cop.
No exagerem, el vam poder comprovar mirant al més d’un centenar de persones que hi havia a la plaça Catalunya per participar a la Festa de l’Escuma de la Cia Els Farsants.

Sí, perquè tot i que hi havia de moltes i diferents edats, tots feien cara de nens petits. Una cara que denota felicitat, que et diu que t’ho estàs passant d’allò més bé, i que les preocupacions que puguis tenir han desaparegut perquè… en aquell moment ets un nen.

I això és el que tenen aquest 4 Farsants, David, Dani, José i Marcel, el do de fer sentir-te com un nen.

I això no té preu, oi?