La companyia Jubi-Teatre de Roses triomfa en el seu debut dalt d’un escenari

La companyia Jubi Teatre en plena actuació

Jubi-Teatre, companyia formada per 8 jubilats de Roses, dirigida per la també rosinca Fina Puigdomènech, debuta al Teatre Municipal de Roses amb un èxit rotund

Companyia Jubi Teatre
La companyia Jubi Teatre en plena actuació

No cabia ni una agulla al Teatre Municipal de Roses per veure el debut de la companyia Jubi-Teatre amb l’obra “Tots bojos per una torre”. La gent gran de Roses va omplir la sala teatral per assistir a l’estrena dalt d’un escenari de 8 “joves” en el món de l’espectacle. I s’ho van passar d’allò més bé.

La funció va començar amb una broma dels 8 components de la companyia que, recolzats per la seva directora, Fina Puigdomènech, van dir als assistents que havia arribat de Tarragona un jubilat que, assabentat de l’estrena de Jubi-Teatre s’havia desplaçat fins a Roses per dedicar un poema al públic. La Fina va dir que donava el seu consentiment a que el llegís ja que el semblava adient per a l’ocasió. Va ser doncs, quan va sortir l’home a recitar el poema. Un home que era ni més ni menys que una de les components de Jubi Teatre disfressada d’home, l’Esther Gotanegra.

Els riures ja van fer acte de presència entre el públic i ja no van parar fins l’acabament de la funció. Només el públic va descansar de riure per sentir a la Flauta Dolça del Casal del Pescador, on els seus components van ser els encarregats amb la seva música i el seu cant d’obrir la tarda teatral.

Tot seguit, l’Angelina Ballesta i l’Andreu Mindan van representar el sainet El Fotògraf. Un obra de curta durada en el que el públic va riure a base de bé amb l’actuació de Ballesta i Mindan.

El sainet va donar pas a l’actuació de la Coral de la Casa del Mar, que va ser l’antesala de la representació de Tots bojos per una torre.

Va ser el moment de sortir a l’escenari de Madrona Sala, Mª Teresa Carreras, Simón Casanovas, Esther Gotanegra, Miquela Clar i la Joaquima Lliuró. I a l’igual que Angelina Ballesta i Andreu Mindan van realitzar  una actuació impecable, representant una obra còmica i fent saber treure les riallades del respectable, “estic molt contenta, molt feliç i molt orgullosa dels meus artistes” va afirmar la Fina Puigdomènech, que va fer d’apuntadora durant la representació. “Ho han fet molt bé, han sabut transmetre les bromes del guió de l’obra al públic, que ha rigut molt, que és del què es tractava. A més, han actuat com si fossin professionals perquè quan no recordaven el text han sabut improvisar. Per la seva professionalitat i per fer gaudir al públic, per això, ha estat tot un èxit.”

Una afirmació compartida pel respectable que a la sortida del teatre felicitaven als actors i a la directora per la representació tant del sainet com de l’obra.

Avui, a les 20:30 hores del vespre, els components de Jub- Teatre oferiran una altre funció al Teatre Municipal de Roses, acompanyats de l’actuació de la Coral Infantil del Centre Escolar Empordà.
[fsg_gallery id=”25″]

Exit mobile version