La competició esportiva torna a Roses amb l’inici de la XI Lliga Social de Pesca de La Perola

Club de Pesca Esportiva Roses La Perola

Moment en que la regidora d'Esports, Vero Medina, donava el tret de sortida de la XI Lliga Social de Surgcàsting del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola, acompanyada del president del club, Jaume Calpena

Una XI Lliga Social de Surgcàsting del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola que se celebrará seguint el protocol de seguretat de la COVID-19 amb un calendari atapeït de proves en només 4 mesos de competició

Les deu anteriros edicions de la Lliga Social de Surfcàsting del Club de Pesca Esportiva La Perola sempre s’han iniciat entrada la primavera, allá pel mes d’abril.
Enguany, però, a causa de la crisi sanitària de la COVID-19 es va haver d’ajornar i “fins la setmana passada no vam tenir l’autorització de la Federació de Pesca per poder organitzar concursos a la platja, i hem decidit inaugurar la XI Lliga Social de Pesca aquest mes de juliol”, va afirmar el president del del Club de Pesca Esportiva La Perola, Jaume Calpena.

Una onzena lliga en la que s’han inscrit un total de 32 socis del club, dels quals s’han presentat 29 a la platja de Santa Magarida de Roses per participar en la primera prova d’aquesta lliga de pesca”, va desvetllar Calpena.
El fet de haver començat la lliga tant tard “hem hagut de reduir el calendari de la competició a 8 proves, quan normalment són 10, a disputar en quatre mesos, de juliol a octubre.  

Anys anteriors són 10 proves més l’Open Golf de Roses, i l’Open dels Pernils a beneficia de la Fundació Roses Contra el Càncer, “però aquest any, si és possible, només farem un, el qual serà l’Open dels Pernils”.

Mesures de seguretat que aplica el Club de Pesca Esportiva Roses La Perola

Degut al protocol de seguretat que s’ha de seguir a causa de la crisi sanitària de la COVID-19, els organitzadors de la lliga han decidit introduir canvis “no pel que fa a la competició en sí, ja que es desenvolupa a l’aire lliure amb una distància de 25 metres entre els pescadors participants, però sí hem anul·lat la concentració que fem abans per fer el sorteig que decideix en quin lloc de platja va cada pescador. Ara el sorteig es fa online i es comunica a cada participant el seu lloc de pesca”, va explicar el Secretari del club, Victor Pino.

Així mateix, “hem suprimit el sopar que fem al final de cada prova per evitar problemes, mentre que el pesatge de les captures es crida un per un a cada pescador per comunicar-li el resultat que ha fet”, va assegurar Pino.

El pertard que dona inici a la competició el va encendre la regidora d’Esports i  Joventut de Roses, Vero Medina, que va destacar que “és molt positiu que comenci aquesta activitat socio-esportiva després dels 3 mesos que hem viscut de confinament i, per això, m’ha fet especial il·lusió que m’hagin convidat per donar el tret de sortida de la XI Lliga Social de Surfcàsting”.

Xè  aniversari del Club de Pesca Esportiva de Roses La Perola

Aquesta onzena lliga de pesca és especial per al club de Roses, ja que “enguany celebrem els desè aniversari de la creació del club”, va afirmar Victo Pino, “i estem molt contents de la trajectòria que hem portat durant els 10 anys, perquè hem aconseguit mantenir-nos cada anys en la trentena de socis i, sobretot, ens hem donat a conèixer tant nacional com internacionalment, on l’any passat el nostre soci, Sergi Giménez, va aconseguir la medalla de plata al mundial de pesca disputat a Itàlia”, va conclourePino.

I ahir, a les 9 del vespre, la regidora d’Esports, Vero Medina, acompanyada del president del club, Jaume Calpena, va encendre el petard que donava per inaugurada la 1ª prova de la XI Lliga Social del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola.

CALENDARI XI LLIGA DE SURFCÀSTING DEL CPE ROSES LA PEROLA

PROVES DIA POBLACIÓ PLATJA / LLOC HORARI
4 de juliol Roses Santa Margarida
(Hotel Marítim)
De 21:00 a 02:00 hores
18 de juliol Empuriabrava Antiga Pasarel·la De 21:00 a 02:00 hores
8 d’agost Sant Pere Pescador Càmping Àmfora De 21:00 a 02:00 hores
22 d’agost Empuriabrava La Rubina De 21:00 a 02:00 hores
5 de setembre L’Estartit Griells

 

De 20:00 a 01:00 hores
20 de setembre Torroella de Montgrí Gola del Ter De 09:00 a 14:00 hores
10 d’octubre Sant Martí d’Empúries El riuet De 19:00 a 00:00 hores
24 d’octubre Roses Santa Margarida
(Hotel Montecarlo)
De 18:30 a 23:30 hores
21 de novembre DATA RESERVA PER SI ES SUSPÉN ALGUNA PROVA

OPENS DE PESCA DEL CPE ROSES LA PEROLA:

IV OPEN DELS PERNILS BENÈFIC– 14 DE NOVEMBRE- ROSES — PLATJA DE SANTA MARGARIDA