La concentració femenina més gran de les nostres costes per a dones atrevides i aventureres

Sweet Aloha

El Surfer Girls Meeting Sweet Aloha es celebra aquest cap de setmana amb la participació de dones inspiradores com l’experta a fitness Magali Dalix, la model i presentadora Mireia Canalda i la kitesurfista Núria Gomà

Aquest divendres i durant tot el cap de setmana tindrà lloc la cinquena edició de la Sweet Aloha a la platja de Sant Pere Pescador, Badia de Roses de la Costa Brava, concretament a la zona de l’ION CLUB Golf de Roses que es troba a les instal·lacions del Càmping & Bungalow Resort La Ballena Alegre.

Es tracta d´una trobada d´apoderament femení per a totes les aficionades als esports surfers i per a les dones que volen introduir-se també en aquest ambient.

És la concentració més gran de noies, només noies, que se celebra a les nostres costes. Un esdeveniment molt mediàtic amb la participació de dones inspiradores del panorama internacional del surf style.

Aquest any les novetats són, per exemple, la participació de l’experta en fitness Magali Dalix que farà suar i ballar les participants amb una sessió DJ i una classe de fitness. La model i presentadora Mireia Canalda porta sessions d’aeroioga, el repte de fer a l’alba totes juntes les 108 salutacions al sol de ioga i, fins i tot, un taller de bellesa amb maquillatge lliure de tòxics. La campiona Núria Gomà i Nina Font participaran a les sessions de kitesurf i windsurf per a principiants i practicants, donant consells i mostrant el que elles són capaces de fer amb les seves taules i els estels. Marina Grimaldi durà a terme l’activitat de surf i skimboard donant consells i ajudant a aconseguir mantenir-se sobre la taula i Ainhoa González té preparada unes sessions de crossfit. Tot plegat conduït per la periodista esportiva Vanessa Olmos que ha practicat en primera persona més de setanta activitats d’aventura com a reportera de televisió.

Una de les activitats estrella de l’esdeveniment és sens dubte la sortida del sol amb paddle surf, una experiència inoblidable que totes volen repetir edició rere edició. Tot i que no només gaudiran del mar i la platja, sinó també de baptismes d’iniciació als esports d’aigua, així com de clínics de perfeccionament de diferents nivells. Aficionades al windsurf, kitesurf, skate, pàdel surf (SUP), ioga aeri i sup ioga, compartiran vent, platja i onades demostrant que aquestes modalitats són més que un esport. Són una filosofia de vida que afavoreix de forma harmònica i equilibrada el cos i la ment.