La consellera comarcal d’Ensenyament, Montse Mindan, lliura els diplomes de Monitor de Transport i Menjador escolar

Consell Comarcal de l'Alt Empordà

Els alumnes del curs amb la consellera comarcal d'Ensenyament, Montse Mindan

Una cinquantena de persones han seguit els cursos per exercir de Monitor de Transport i de Menjador escolar

Consell Comarcal de l'Alt Empordà
Els alumnes del curs amb la consellera comarcal d’Ensenyament, Montse Mindan

Aquesta setmana, la vicepresidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i consellera d’Ensenyament, Montse Mindan, ha lliurat els diplomes del curs 2013-2014 que acrediten per exercir de monitor de transport i menjador escolar.
Aquests cursos, que fa 18 anys que s’organitzen i dels quals el Consell en va ser pioner, van comptar amb l’assistència d’una cinquantena de persones i inclouen tan classes teòriques com pràctiques. Impartits per l’Escola d’Educació en el Lleure l’Empordà, es va complementar amb un curs reglamentari de manipulació d’aliments.

Aquesta titulació, degudament homologada per la Generalitat, acredita els assistents per poder realitzar les tasques d’acompanyant dels busos de transport escolar de l’Alt Empordà en els més de 80 itineraris que cada dia recorren la comarca per desplaçar els alumnes des del seu municipi fins als centres d’ensenyament on estan escolaritzats. També permeten fer la vigilància del menjador en l’interlectiu de migdia, tant dels serveis que el Consell gestiona directament com els que porten les AMPA’S.