La creació del nou Pla Local de Joventut de Roses enceta una nova fase

Joves que s'han involucrat en el nou Pla Local de Joventut de Roses en una de les trobades celebrades al CAR Jove / Foto: arxiu

Després de la participació dels joves, professionals de l’àmbit del jovent i tècnics del sector, s’obre el procés de creació del nou Pla Local de Joventut de Roses

Un procés de creació del nou Pla Local de Joventut que està a obert a la participació de totes les persones de Roses, joves i adultes, i per la qual cosa estan citats participar el proper divendres 13 de març, a les 18 hores, amb una jornada al CAR Jove per posar-lo en marxa.

El passat octubre l’Ajuntament de Roses va iniciar un procés participatiu per a l’elaboració del nou Pla Local de Joventut (PLJ) 2020-2023, comptant amb la cooperativa Resilience Earth, amb dilatada experiència en el sector de la participació ciutadana, per al disseny i la dinamització del procés. Al llarg d’aquests mesos s’han organitzat diverses trobades col·lectives amb agents del sector, entrevistes personalitzades, enquestes online i s’ha treballat amb documentació existent per tal d’obtenir una diagnosi representativa que ha permès detectar els temes més latents, necessaris i destacables per a l’elaboració del nou Pla Local de Joventut.

Ja a l’inici del procés es van crear grups de treball per a treballar de forma participativa i col·lectiva, en la co-creació de propostes per al futur Pla Local. Destaquen el Grup Tècnic-Polític, format per diversos agents del sector i que vetlla per un procés transparent i democràtic, i la Comissió Jove que aporta la veu de les persones protagonistes de futur Pla.

Aquest març arriba el moment de la participació ciutadana. Totes les persones de Roses estan cridades a assistir a aquesta jornada on, a través de metodologies altament participatives, es proposa crear i decidir de manera conjunta les propostes per al nou Pla de Joventut de Roses.

A través dels hashtags que ja fa setmanes que corren per les xarxes socials #PLJRoses i #SenseTuNoHiHaPla, es vol apel·lar a la participació activa de tothom el proper divendres 13 de març.  

Exit mobile version