La Creu Roja de Roses ajuda als Reis Mags de l’Orient a repartir les joguines de per als nens i nenes de la Vila

Creu Roja de Roses

La Glòria Pascuet i la Mª Carmen Santos preparant els joguets que tindran els nens i nenes de Roses el dia de Reis

240 nens i nenes de 97 famílies de Roses tindran el seu joguet el dia de Reis gràcies a la Creu Roja

Creu Roja de Roses
La Glòria Pascuet i la Mª Carmen Santos preparant els joguets que tindran els nens i nenes de Roses el dia de Reis

La Creu Roja és un entitat humanitària que està present a tot el món, i per aquest motiu els seus membres coneixen als Reis Mags de l’Orient. Unes Ses Majestes que davant la gran quantitat de joguines que han de repartir per totes les cases dels nens i nenes que s’han portat bé durant el 2015, han demanat a la delegació de la Creu Roja de Roses si podien repartir els joguets per les llars de la Vila.

I el president de l’entitat, Jordi Segura, es va mostrar encantat de poder ajudar i col·laborar amb els Reis Mags i per aquest motiu “ens han donat joguets per a un total de 97 famílies, el que significa que són un total de 240 nens i nenes” repartirem totes les joguines que tenim en un total de 97 cases.

Donació de 2.000 € del legat de l’Anna Marés, de Ca l’Anita

Una nova campanya de joguines que la Creu Roja ha pogut recollir de la mateixa central de la institució de Barcelona, establiments i comerços de Roses, així com persones a títol particular que han volgut col·laborar desinteressadament per intentar que ningú nen o nena de la Vila es quedi sense la seva joguina. Una iniciativa que no ha estat gens fàcil, “perquè la majoria dels joguets que recollíem eren per a mainada petita i teníem manca de joguines per a nens i nenes més grans, però gràcies a la donació de 2.000 € del legat de l’Anna Marés, de Ca l’Anita, i que ens ha fet arribar la Pola i la Flora, hem pogut adquirir aquests joguets que ens faltaven pels nens més grans”.

Joguines educatives, no bèl·liques ni sexistes

Les joguines que ha recollit la Creu Roja de Roses per repartir entre la mainada de Roses són d’una tipologia ben definida, “que són educatives, no bel·liques ni sexistes, això com també hem descartat joguines molt maques però que va amb piles, i les hem rebutjat perquè a l’hora de repartir potser en lloc de donar un joguet portem un problema”.

Totes les joguines noves

Cal destacar que enguany totes les joguines que Creu Roja reparteix són noves, “una propòsit que sempre havia estat la nostra intenció, però que aquest any sí que ho hem pogut fer”, ha assenyalat Segura.

Així, el 6 de gener, dia dels Reis Mags, tots els nens i nenes de Roses que s’han portat bé durant el 2015 tindran la seva joguina nova de trinca.