La Creu Roja de Roses rep 10 tones d’aliments procedents del llegat d’Anna Marès

En total han estat 15 palets d’aliments de primera necessitat que ajudaran a pal·liar les mancances de les famílies més necessitades de Roses

donacio_aliments_creu_rojaAvui, de bon matí, han arribat al magatzem de la Creu Roja de Roses 10 tones d’aliments que seran repartits entre les famílies més necessitades de Roses. Al local, ubicat a l’encreuament dels carrers Francesc Macià i Raval dels Grecs i cedit pels germans Parada a l’organització, s’han encabit  15 palets d’aliments de primera necessitat, com llet, arròs, oli, pasta, tonyina, tomàquet fregit, cacau en pols  i llegums, entre d’altres, pel seu posterior repartiment.

Aquesta donació entregada a la Creu Roja de Roses l’han realitzada Pola Coll i Flora Barbarà, amigues i testamentàries del llegat de la rosinca Anna Marès, la qual també va cedir a l’Ajuntament l’actual equipament de Ca l’Anita.

15 palets d’aliments amb un total de 10.100 quilograms que han estat molt ben rebuts per la institució humanitària rosinca ja que els seus responsables afirmen “que venen més famílies a demanar ajuda i cada cop els aliments que rebem són menys. Per això agraïm de tot cor aquesta important ajuda, que ha sorgit espontàniament de les senyores Coll i Barbarà”.

Actualment la Creu Roja de Roses atén  a 400 famílies derivades del serveis socials de la Vila.