La Creu Roja imparteix a Roses un Taller de Primers Auxilis a l’estiu amb la possibilitat de fer milionaris als assistents

Aquest Taller de Primers Auxilis tindrà lloc el proper dilluns, 10 de juliol, a nova seu de la Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries

Creu Roja Roses-Castelló d’EmpúriesDes de l’any 1980 la Creu Roja celebra a l’estiu el Sorteig d’Or de Creu Roja, que es porta a terme aquest mes de juliol.

La finalitat és recaptar fons i aconseguir, així, finançament per poder realitzar i ampliar les accions humanitàries que porta a terme arreu del món.
La Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries, amb seu a la Carretera Arenes, nº 10-12, “també venem números del Sorteig d’Or per finançar els projectes de Roses”, ha afirmat la coordinadora de l’entitat a la Vila, Claudia De Cruz.

I per convidar als rosincs i rosinques a optar a guanyar el primer premi i emportar-se els 3 milions d’euros, o bé el Milió del segon premi o els 500.000 euros del tercer, la Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries organitza un Taller de Primers Auxilis, que tindrà lloc a la nova seu de l’entitat.

O sigui l’organització humanitària amb seu a Roses ofereix un TRES PER UN, “impartim un taller per ajudar a d’altres persones en cas de necessitat, oferim l’oportunitat que la gent guanyi molts de diners amb la loteria i, a més la població podrà veure el nou espai que té la Creu Roja de Roses per atendre’ls”, ha explicat De Cruz.

I és que per assistir al taller s’haurà d’adquirir en el moment d’anar-hi tres números de loteria del Sorteig d’Or de la Creu Roja, que tindrà lloc el 18 de juliol.

Taller de Primers Auxilis

El Taller de Primers Auxilis s’impartirà el proper dilluns, de 19 a 21 hores, a la nova seu de la Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries (Carretera Arenes, nº 10-12), el qual anirà a càrrec de la voluntària de la Creu Roja, Esther Simon, amb molta experiència com a socorrista de platges i el tècnic d’ambulàncies, Francesc Torrent, els quals donaran “unes nocions bàsiques en temes, entre d’altres, de prevenció d’insolació, que fer quan s’ha produït, i de com poder ajudar a les persones que es troben en situació de perill per temes de salut o accident”, ha subratllat Clàudia De Cruz   

Reserva de places

Per reservar plaça cal enviar nom complert i telèfon a roses@creuroja.org o bé trucant al telèfon 972 25 68 28.
Les butlletes de Loteria del Sorteig d’Or s’entregaran el mateix dia del taller.