La Creu Roja Roses-Castelló d’Empúries organitza una passejada solidària per l’alimentació infantil

Creu Roja Roses Castelló d'Empúries

Iniciativa que pretén sumar esforços i recursos de la ciutadania, el teixit social i les empreses en favor dels nens i nenes en situació de vulnerabilitat 

Creu Roja Roses Castelló d'EmpúriesLa Creu Roja organitza una passejada solidària per al diumenge 1 de desembre amb el lema “Caminem plegats per l’alimentació infantil”. La sortida serà a les 10 del matí des de la platja Salatà de Roses. Es farà un recorregut d’uns deu  quilòmetres que anirà pel passeig marítim de Roses per voltar posteriorment per la Ciutdella de Roses amb les seves magnífiques vistes.
Tot seguit, s’agafarà el camí rural fins arribar al Parc dels Bombers de Roses, on estarà instal·lat el punt d’avituallament. Es continuarà amb el recorregut rural, voltant una part de Roses fins arribar a l’urbanització Les Garrigues, per continuar fins al punt d’arribada, que és el mateix que de sortida, la platja Salatà.

Tothom que vulgui pot participar, petits, grans, joves i madurs, en solitari o en família. Tothom pot gaudir d’un matí solidari amb la Passejada solidària de la Creu Roja. Una passejada, que per altra banda es porta a terme arreu de la geografia catalana, amb la participació de 16 poblacions de Catalunya, des de Barcelona fins a Vilafranca del Penedés, passant per Camprodon.

L’objectiu és recollir fons per als projectes d’alimentació infantil de la institució humanitària, ja que la inscripció que abonaran els participants tindrà aquesta finalitat.

Per poder participar s’ha de fer la inscripció a la seu de  Creu Roja de Roses-Castelló d’Empúries, ubicada a l’Avda. Pau Casals,  nº 210 de Roses, o bé trucant al telèfon 972 25 68 28.
Les inscripcions es poden fer fins el mateix 1 de desembre, dia de la passejada.

Aquesta iniciativa s’emmarca en l’Aliança Humanitària per l’alimentació infantil de la Creu Roja a Catalunya, que pretén sumar esforços i recursos de la ciutadania, el teixit social i les empreses en favor dels nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

Algunes recomanacions

Es recomana portar: motxilla o similar, roba i calçat adients, un bastó, beguda. Càmera fotogràfica o filmadora.

L’organització disposa de l’assegurança obligatòria però no es fa responsable dels perjudicis morals o materials que puguin causar a tercers els participants i espectadors durant l’activitat. L’organització no es fa responsable d’accidents sobrevinguts als/a les participants durant l’activitat a causa de qualsevol patologia mèdica que poguessin patir prèviament, o una vegada finalitzada l’activitat.

L’activitat pot ser suspesa i aplaçada per raons climatològiques o de força major. En cap cas no es farà retorn de l’import de la donació destinat al projecte d’alimentació infantil.

Data realització: 01-12-2013

Hora sortida: 10:00 H

Inici inscripció: 07-11-2013

Fi inscripció: 01-12-2013

Lloc sortida: Platja del Salata, Roses

Lloc arribada: Platja del Salata, Roses

Durada: 90 minuts (10 Km)

Assemble que convoca: Assemblea Roses-Castelló d’Empúries