La cuina clàssica de tota la vida de Roses, la de l’Hotel Risech

Hotel Risech
La cuina clàssica i mediterrania de l'Hotel Risech es gaudeix a primera línia de mar

Una cuina clàssica elaborada amb les tendències gastronòmiques del segle XXI

Fa 70 anys que la cuina de l’Hotel Risech dona de menjar tant als vilatans com als visitants. Una cuina clàssica i mediterrània basada en el producte de proximitat, de la Badia de Roses, que en el seu cas és ben real en estar situat a primera línia de mar.

Així, l’oferta gastronòmica de l’Hotel Risech es composa d’una variada de peix en la que podem trobar Salmó al grill, Lluc a la marinera, Rap a la crema amb bolets, Còctel de marisc, Espatlla d’orada a l’all cremat, i Freginada o Graellada de peix.

Una carta que també contempla una bona varietat d’arrossos, de la qual s’ha especialitzat en els darrers anys la cuina de l’Hotel Risech, com ho demostra que es un dels plats més demanats. Per tant, a la seva taula es pot degustar la típica i clàssica Paella de la Casa, la Paella mixta i la Paella marinera, sense oblidar-se d’un dels arrossos que més es menja a Roses, l’Arròs caldós, tot i que tampoc podem deixar de costat l’Arròs negre…  

I pels comensals que els agrada la carn tampoc sortiran defraudats amb un exquisit  Entrecot a la planxa o un bon Bistec amb patates.

Els menús del Risech

L’Hotel Risech també té dos menús en els que s’ofereixen alguns dels plats que surten a la carta. I per un motiu molt senzill, perquè l’alta gastronomia no està renyida amb l’economia, així podem trobar el Menú Novel, amb 5 primers i  4 segons per escollir, en el que podem combinar, per exemple, uns Espàrrecs amb maionesa amb una Paella Mixta; i el Menú Risech, en el qual podem agafar de primer un Cóctel de marisc per arrodonir-ho de segon amb un Rap a la crema amb bolets.

Els Entrants

L’entrant és el plat que se serveix abans del principal, i a l’Hotel Risech se li dona aquest apartat de l’àpat. Potser perquè el comensal comprovi que la seva cuina clàssica i mediterrània no està exempta de qualitat, ans al contrari, perquè si comencem amb un Carpaccio de gambes o de bacallà, per exemple, o una Amanida de tomàquet i mozarella estarem preparant sobradament a les nostres papil·les gustatives del que vindrà després…

Anem de tapes!

Que no volem un àpat formal i ens ve de gust anar de tapes. Com diuen els anglesos, No problem, i els francesos que ens visiten, Il n’y a pas de problème, perquè a l’Hotel Risech en trobem un bon assortiment. Des les típiques Patates Braves a una Amanida de pop, passant per uns Calamars a l’Andalusa, Seitons amb vinagre, Xipirons fregits o Pernil ibèric, entre d’altres viandes són les tapes que podrem degustar al Risech.

Més informació i reserves

Per demanar informació o fer alguna reserva només cal dirigir-se a l’Avinguda de Rhode, nº 185, o bé trucar al telèfon 972 256 284 o enviar un mail a risech@hotelsrisech.com.