La Cursa Badia de Roses-Magnètic Immo recupera sensacions després de tres anys sense celebrar-se

Cursa Badia de Roses
Moment de la sortida de la Cursa Badia de Roses-Majestic Immo 2023

Un total de 343 atletes van participar a les distàncies de 5 i 10 km, la Cursa Kids i la Cursa Adaptada de la 5ª edició de la Cursa Badia de Roses-Magnètic Immo

249 atletes van prendre la sortida per disputar la 5ª edició de la Cursa Badia de Roses-Magnètic Immo, 101 a la distància de 5 km, i 148 quilòmetres a la 10. A més, van ser 79 les i els joves entre 3 i 12 anys que van participar a la Cursa Kids, més 15 a la Cursa Adaptada que, com a novetat incorporava enguany en el seu programa aquest esdeveniment esportiu.

En total, 343 atletes són els que van participar en aquesta Cursa Badia de Roses-Magnètic Immo que va recuperar sensacions després de 3 anys sense poder celebrar-se a causa de la pandèmia. “Estem contents de poder tornar a celebrar aquesta cursa per, en les properes edicions, convocar més quantitat de atletes d’arreu”, va manifestar el president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre.

El recorregut que van haver de fer els participants, sortint des de l’Avinguda de Rhode, enfront de l’Escola Narcís Monturiol, va ser anar per la mateixa Avinguda per entrar dins la Ciutadella per la Ronda Miquel Oliva Prat que després de recórrer part del recinte emmurallat sortir per l’entrada principal i anar en direcció cap la marina residencial de Santa Margarida i agafar el passeig per dirigir-se fins la meta, situada al mateix punt que la sortida. “Un circuit planer i molt ràpid que és molt atractiu pels i les atletes que volen rebaixes les seves marques”, va explicar Pere Sastre.

Simultàniament a les curses de 5 i 10 km es van celebrar la Cursa Kids i la Cursa Adaptada que va anar dels 100 metres fins al quilòmetre depenen de l’edat i capacitats dels participants.

Com en totes les darreres edicions, la Cursa Badia de Roses-Magnètic Immo té un caire solidari, ja que un 1 euro de l’import de cada inscripció per participar es destina a una entitat social-benèfica, que enguany el Club Atlestisme Roses va decidir que l’entitat beneficiària fos La Anxova Peluda, Associació Protectora d’Animals de l’Escala.