Suquet de peix de Rose

La Cursa de la Dona bat el seu rècord de participació amb 318 atletes

La Cursa de la Dona ha superat el rècord d’inscripcions en la seva cinquena edició. Un total de 262 dones i 56 homes van prendre part en aquesta prova organitzada pel Club Atlestisme Roses amb la col·laboració de la Fundació Roses Contra el Càncer, l’Ajuntament de Roses i Dipsalut amb l’objectiu de fomentar la pràctica d’un estil de vida saludable fent esport.

I si va haver rècord en el nombre d’inscrits, la guanyadora de la curs, Cintien Van der Begt, va aconseguir establir la millor marca d’aquesta ja que va invertir un temps de 20 minuts i 5 segons per cobrir la distància de 5 quilòmetres de que consta la prova.

Raquel Asencio, gunyadora de la cursa l’any passat tot i millorar la seva marca en 12 segons es va haver de conformar amb la segona posició amb un temps de 21’ i 17 segons. Jessica Pérez del Campo va completar el podi amb una marca de 21’ 50’’.

La Cursa de la Dona és la part esportiva d’una acció engegada pel Club Atletisme Roses per promoure un estil de vida actiu en la dona i millorar així la seva qualitat de vida. Però no només es composa de la cursa celebrada ahir diumenge, ja que també es va celebrar una xerrada que sota el títol “Que l’aliment sigui el teu medicament” va oferir l’infemer acupuntor titular del CAP de Roses, Lluís Mármol. Una xerrada que, en definitva, va tenir la finalitat d’això, de millorar la qualitat de vida dels assistents.

El president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre, va mostrar-se molt content per la resposta de la gent en aquesta 5ª edició de la Cursa de la Dona, “faig una valoració positiva, perquè el fet de superar el rècord de participació demostra que és una activitat que està plenament consolidada. És una jornada que serveix alhora per fer esport i aplegar a la família, perquè venen l’àvia, la mare, la filla i la neta. I moltes acompanyades dels seus homes”.

A banda de ser una activitat esportiva, la Cursa de la Dona és també una acció solidària, ja que els diners de les inscripcions, 5 €, van destinats a la Fundació Roses Contra el Càncer, per a que continuiïn la seva tasca d’ajudar als malalts i familars en la lluita contra la malaltia.

Aquatlón i cursa de 10.000 metres

Des de el Club Atletisme Roses, en el seu objectiu de promocinar l’esport entre els rosincs, els agradaria, segons paraules del seu president Pere Sastre, “organitzar un aquatlón, una prova que englobaria les especialitats de la natació i el atletisme”. Així també, segons va afirmar Sastre, existeix “un projecte que tenim és el de poder organitzar una prova de 10.000 metres de nivell amb l’intenció d’atraure atletes que vinguin d’arreu per tal de donar a conèixer més la Vila de Roses i atraure, així, més turisme”.

Galeria de Fotos

La galeria de fotos, està muntada cronològicament, és a dir, primer les inscripcions, després l’escalfament previ a la Cursa, la sortida, recorregut, arribada, estiraments post-cursa, sorteig de regals i entrega de trofeus.

[flagallery gid=45 name=Gallery]