La Cursa de la Dona de Roses, un esdeveniment solidari perfecte per fer esport en família

VII Cursa de la Dona

El 21 de setembre se celebra la setena edició de la Cursa de la Dona de Roses

VII Cursa de la DonaRoses és una Vila solidària com ve queda demostrat en la bona afluència de públic als diferents actes benèfics que se celebren al llarg de l’any.
I la Cursa de la Dona no és una excepció. Tot i que el seu principal objectiu per part de l’organització, el Club Atletisme Roses amb el suport de l’Ajuntament de la Vila, és fomentar l’esport, també té un caire eminentment benèfic, ja que el preu de la inscripció es destina a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer.

Si t’anticipes, guanyes

Per poder participar a la cursa s’ha d’abonar una inscripció de 6 euros, un més que l’anys passat, “sí, perquè ara la llei obliga ha contractar una assegurança per al dia de la Cursa, i per això ens hem vist obligats a pujar aquest euro”, ha explicat el president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre.

Però la principal novetat pel que respecta a les inscripcions de la Cursa de la Dona d’enguany “és que té un cost de 6 euros si es fa de manera anticipada, ja que el dia de la cursa costarà 10 euros”, afirma Sastre, el qual assenyala que s’ha hagut de prendre aquesta mesura perquè “en edicions anteriors moltíssima gent esperava al dia de la prova per apuntar-se, provocant molta cua i, sobretot, que la sortida de la cursa es retardés i mai comencés a les 10 del matí com estava previst”.

És a dir que si es fa la inscripció de manera anticipada es guanya o s’estalvia un 4 euros, i si es fa el dia 21 de setembre, dia de la cursa, “ets més solidari, perquè dones quatre euros més a la Fundació Roses Contra el Càncer”, afirma el president del Club Atletisme Roses.

Si no es vol esperar fins al darrer moment, els llocs per formalitzar les inscripcions de manera anticipada són:

  • Fundació Roses contra el Càncer
  • Auto Peira
  • Piscina Municipal de Roses
  • Esports Base Montjoi

Recollida de dorsals: El mateix dia de la cursa de 08:00 a 09:30 al Port Esportiu on es donarà la sortida i es portarà a terme un exercicis d’escalfament abans de la mateixa.

Viladeroses.cat, diari oficial de la Cursa de la Dona

El diari digital viladeroses.cat serà com des de fa dos anys, el diari oficial de la VII Cursa de la Dona, on farà una extens reportatge gràfic de, sinó totes i tots els participants, com mínim la majoria.