La Cursa de la Dona tanca les inscripcions online en arribar al límit previst de 1.400 atletes

Cursa de la Dona de Roses

Les 100 restants per arribar a les 1.500 són per les persones que l’han formalitzat o volen fer la seva inscripció presencialment

Cursa de la Dona de Roses1.500 participants és la xifra que s’havia marcat com a objectiu el Club Atletisme Roses per la XI Cursa de la Dona. Inscripcions que es podien realitzar on line a través de la web del Club Atletisme Roses i a curses.cat, o bé a la seu de la Fundació Roses Contra el Càncer (c/Pescadors, nº 13) o al Taller Auto Peira (Plaça Pep Ventura).

El Club d’Atletisme va decidir posar un màxim de 1.400 inscripcions per formalitzar-les de manera virtual, i les 100 restants per aquelles persones que ho volguessin fer de manera presencial. I ahir al vespre es va penjar el cartell d’inscripcions on line tancades, “ha estat qüestió de 48 hores perquè dimecres estàvem en les 1.000 inscripcions fetes per internet i avui -per ahir divendres- es va arribar al màxim que havíem posat per fer-ho d’aquesta manera”, va manifestar ahir a la nit el president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre.

Recordem que aquest passat dimecres es va fer la presentació de la XI Cursa de la Dona, l’única de les seves característiques 100 x 100 solidària i ja es va anunciar que s’havien superat les 1.000 inscripcions.

Possibilitat d’inscriure a la Cursa de la Dona aquesta tarda al Teatre Municipal de Roses

Pere Sastre va explicar ahir a la nit que “no sabem quantes inscripcions presencials queden lliures, però els interessats en participar es poden passar demà -per avui- pel Teatre de Roses de 16 a 20 hores per mirar si encara queda algun dorsal per donar, ja que el límit són de 1.500 dorsals”.